{{ message.message }}
{{ button.text }}

koffie en mn allereerste blog

mijn blog zal gaan over mn kinderen en ouderschap . over de belevenissen die wij dagelijks mee maken

Afbeelding blog 'koffie en mn allereerste blog ' Achtergrond blur afbeelding

mn eerste blog.

Ik ben absoluut geen computertechnicus , en dit word echt mn eerste vuurdoop als blogger . Ik zit nu ook  in de keuken met mn kop koffie te overdenken hoe en wat ik als eerste blog moet schrijven . 

mn kleine koekiemonster bradley ligt heerlijk te mopperen in zn wipstoeltje , en ik zit te praktiseren hoe ik straks de logistiek weer op orde krijg , met het ophalen van mn dochter van school . Ik denk dat veel andere mama's die net een 2e kindje hebben , ook weleens te maken hebben met dit probleem .

voor de moeders die ook alles op de fiets moeten doen dan hahah.  Ikzelf heb een hele lieve moeder/oma die ons voorzien heeft van een maxicosihouder voor op de fiets . iets waarvan ik nooit een voorstander ben geweest , en het afkeurde als ik weer zo wiebelding zag langsfietsen . Maar wat niet anders kan moet wel uitgeprobeerd worden.

En ja ik moet nu toegeven dat het na veel oefenen een ideaal vervoersmiddel is . MITS ik hobbels vermijd en kleine stukjes fiets . De kleine man is er in ieder geval fan van , en slaapt heerlijk door alles heen . en dat voor iemand met twee linkerhanden en een hoog pechfactor toch een schouderklopje waardt . DANK U OMA !! 

Toch zullen veel blogs die ik zal gaan schrijven gaan over de meest schattige voetjes van mn kleine man . 

om maar even van de hak op de tak te springen . wij kregen met twintig weken te horen dat hij klompvoetjes heeft , en zitten nu dus midden in een langdurig traject en komen al van een aardig eindje . ik, hoop ook dat andere ouders die in hetzelfde schuitje zitten het lezen en we  elkander kunnen adviseren . en ervaringen kunnen delen . 

mn volgende blog volgt snel , 

liefs 

sanne

ps foto omgekeerd , verstandloos van computers niet wetende hoe ik hm moet roteren , errug handig . 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je