{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koemelkallergie: van "huilende" baby naar vrolijk mannetje!

Een aantal weken geleden schreef ik over de mogelijke koemelkallergie van mijn zoontje. Het is "getest" en de conclusie: Koemelkallergie.

Afbeelding blog 'Koemelkallergie: van "huilende" baby naar vrolijk mannetje!' Achtergrond blur afbeelding

Een aantal weken geleden schreef ik een blog over de mogelijke koemelkallergie van mijn zoontje. Inmiddels hebben we het "getest" en is de conclusie getrokken: Koemelkallergie. Al vind ik het nog steeds lastig om te zeggen: mijn zoon heeft koemelkallergie. Tsja, we hebben het getest, en hij reageerd super goed op de dieetvoeding (Nutramigen).

Zijn kwaaltjes zoals niet kunnen poepen, huiduitslag en enorme buikkrampen zijn verdwenen. Alleen de manier waarop het getest wordt vind ik nog steeds apart. Maar goed, of hij nu koemelkallergie heeft of niet, de voeding die hij nu krijgt gaat enorm goed. Van een baby die redelijk veel huilde, niet lekker in zijn vel zat, weinig sliep en heel onrustig was. Is hij nu verandert in een super vrolijk, tevreden en makkelijk mannetje, en daar gaat het uiteindelijk om!

Noot van de redactie:

Wil jij meer informatie over koemelkallergie? Hoe je het kan herkennen en wat je er allemaal aan kunt doen? Lees bij stichting voedselallergie alles over wat Koemelkallergie nou precies is, wat de klachten zijn, welke onderzoeken er mogelijk zijn, welke hypoallergene melkvervangers er zijn en alle mogelijke dieet maatregelen. Wist je bijvoorbeeld al dat je ondanks de koemelkallergie nog steeds borstvoeding kunt geven aan je kindje?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je