{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koemelkallergie + Kiss-syndroom

En ze huilde letterlijk en figuurlijk de hele dag en sliep maar 7 uurtjes op de 24 uur. En dat nog wel verspreid over die 24 uur. Al met al heel zwaar natuurlijk, want het leven om je heen gaat gewoon door. Dus jij moet dan ook door. Toen kreeg ik van mijn broer te horen dat me neefje dat ook had gehad en toen hij naar een manuele therapeut was geweest, het helemaal was opgelost. Dus ik naar me huisarts ermee, en werd doorverwezen voor fysiotherapie. Tijden fysiotherapie kwam het te spraken over het kiss syndroom en hij vond ook dat ze daar trekken van had en hij stuurde me weer door naar de manuele therapeut. en zij vertelde weer dat koemelkallergie veel voorkomt bij kinderen met het kiss-syndroom. Nu ben ik 2 weken over op Pepti voeding en het is echt een wereld van verschil! ze slaapt langer, ze drinkt meer en ze kotst wat minder. me kind is een stuk vrolijker.

Afbeelding blog 'Koemelkallergie + Kiss-syndroom' Achtergrond blur afbeelding
Sinds 5-10-2012 ben ik bevallen van een dochtertje Michelle. En ze huilde letterlijk en figuurlijk de hele dag en sliep maar 7 uurtjes op de 24 uur. En dat nog wel verspreid over die 24 uur. Al met al heel zwaar natuurlijk, want het leven om je heen gaat gewoon door. Dus jij moet dan ook door. Toen kreeg ik van mijn broer te horen dat me neefje dat ook had gehad en toen hij naar een manuele therapeut was geweest, het helemaal was opgelost. Dus ik naar me huisarts ermee, en werd doorverwezen voor fysiotherapie. Tijden fysiotherapie kwam het te spraken over het kiss syndroom en hij vond ook dat ze daar trekken van had en hij stuurde me weer door naar de manuele therapeut. en zij vertelde weer dat koemelkallergie veel voorkomt bij kinderen met het kiss-syndroom. Nu ben ik 2 weken over op Pepti voeding en het is echt een wereld van verschil! ze slaapt langer, ze drinkt meer en ze kotst wat minder. me kind is een stuk vrolijker. En dat door de voeding en fysio. Ze gaat nu 1 keer per week naar de fysio en 1 keer in de 2 weken naar de manuele therapeut. Dus nu kunnen we lekker genieten van haar

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je