{{ message.message }}
{{ button.text }}

koemelk eiwit allergie

Na een korte tijd huilen / schreeuwen, slapeloze nachten. twijfelen, Denk je zou het?

Afbeelding blog 'koemelk eiwit allergie' Achtergrond blur afbeelding

Hebben meerdere moeders dit probleem gehad?

Je kindje huilt en is bijna ontroostbaar. Je komt bij de dokter en geeft dit aan. Die stuurt je door naar het ziekenhuis, omdat je aangeeft dat het een soort krampjes lijken die maar niet ophouden.

Na een aantal bezoekjes bij de kinderarts heb ik aangegeven, of het misschien een koemelk eiwitten allergie is? aangezien ze wel honger heeft maar zodra ze eet het hele huil en schreeuw tafereel begint?

Eerst werd ik raar aan gekeken, want hoe kon ik dit nou weten, ik was voor het eerst moeder en dat net 4 weekjes. En zo jong hebben ze het normaal nog niet. Krampjes is heel normaal bij baby'tjes.

Week 5 bij de kinderarts:Dit zal wel iets van maagzuur zijn.

OK prima, we zien wel. Vervolgens met 6 weken weer terug, maar dan bij een andere kinderarts. Zij hoorde me aan en zei meteen misschien is het wel koemelk eiwit allergie, we gaan andere voeding proberen.

Onze dochter is nu inmiddels 3,5 maand en we hebben de volgende voedingen gehad:

- Nutrilon Standaard

- Nutrilon H.A.

- Nutrilon Pepti

- Hero Allergie Care

- Puramino (deze heeft ze nu)

Bij de pepti ging alles goed, tot dat ze ineens van de 1 op andere bloed bij haar ontlasting kreeg. Dit vond de kinderarts niet goed dus ze schakelde over op de hero. Nou wat een feest, het rook ontzettend zuur, geen probleem maar ons meisje vond het schijnbaar maar niks, want ze begon wederom eten te weigeren, haar hoofdje terug te trekken en te huilen. Dit tot drama aan toe.

Na ander halve week heb ik het opgegeven en toch maar de kinderarts gebeld en dit uitgelegd. Ze vond dat het tijd werd voor de laatste stap. Puramino, op het moment gaat het redelijk, we merken dat ze nog wel terug trekt en wel honger heeft, maar we kijken het nog even aan.

Echter blijft mij wel in het achter hoofd, gaat dit bij haar ook over? Groeit ze hier overheen? Wat als ze er niet overheen groeit? waar moet ik dan allemaal rekening mee houden? Hoe zit het dan met gewone voeding en potjes?

Ik ben vrij rustig en kan goed omgaan met dit soort gevallen, maar toch heeft me dit wel een beetje onzeker gemaakt op een bepaald punt of ik het wel allemaal goed doe.

Ben ik de enige die hier last van heeft?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je