{{ message.message }}
{{ button.text }}

Familie uit NL!

Veel visite van familie uit NL gehad, de kleine geniet met volle teugen!

Afbeelding blog 'Familie uit NL!' Achtergrond blur afbeelding

3 weken geleden kwam mijn zus heerlijk een weekje bij ons op vakantie met haar kleinste spruit. Deze kleine meid is 3 weekjes jonger als mijn mannetje en nog echt een baby! Waar mijn kleine aapje al langs de bank loopt met zijn (toen) 7 maanden, ligt mevrouw nog heerlijk rustig op haar buikje zonder te tijgeren, kruipen of de hele kamer door te gaan. Maar die twee hadden mekaar gevonden! Er werd (bijna) niet aan haren getrokken en geduwd en gedaan, maar ze waren zo lief voor elkaar! Lekker met elkaar spelen, speeltjes met mekaar uitwisselen, en de kleine meid heeft zelfs nog een flinke ontwikkeling doorgemaakt (aan het einde van de week tijgerde ze!). Het was zo heerlijk om die twee samen te zien. Wanneer ze elkaar 's morgens zagen, verscheen er een grote lach op hun gezicht! En mijn kleine man is nog 3 dagen chagrijnig en hangerig geweest, nadat ze weg waren.

Nu, afgelopen dinsdag, kwamen mijn ouders en oma hier in Turkije aan. Ze zitten in een hotel op 10 minuten rijden hier vandaan, maar we zien elkaar elke dag. De eerste ontmoeting was het grappigste! Mijn kleine ventje keek ze aan, alsof hij wou zeggen: hoe zijn jullie nou uit die computer gekropen? Hij kent ze natuurlijk vooral van Skype! Maar het ijs was gauw gebroken, en opa en oma konden met hun kleinkind knuffelen en spelen. Helaas gaat een week gauw voorbij, komende maandag vertrekken ze weer naar Nederland, maar we genieten met volle teugen! Zowel om ze zelf te zien, als om ze met hun kleinzoon bezig te zien!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je