{{ message.message }}
{{ button.text }}

Knorren, piepen, kreunen

Wat als je 's nachts wordt opgeschrikt door een heftig knorrende, kreunende of piepende baby? Wees gerust, het hoort er allemaal bij!

Afbeelding blog 'Knorren, piepen, kreunen'

En dan word je 's nachts opgeschrikt door een heftig knorgeluid. Zal mijn partner door de vermoeidheid ineens aan het snurken zijn geslagen? Het is ook niet niks, zo'n twee weken oude baby. Ik kijk naar rechts, mijn partner ligt er muisstil bij. Ik doe het licht aan en ga bij mijn meisje kijken. Uit de wieg klinken knor, piep en kreun geluiden, die nog het meest doen denken aan mijn opa die zo nu in dan in slaap sukkelt tijdens een verjaardag van een of ander ver familielid. 

De nachtelijke zoektocht begint. Ik ben dan misschien een (nog) onwetende moeder, de google zoekmachine is op het moment mijn beste vriend (met als gevolg dat elke reclame en elk zoekresultaat babygerelateerd is). Als de zoekterm knorrende baby meer dan duizend zoekresultaten oplevert, weet ik dat mijn kleine schatje geen uitzonderingsgeval is, noch een enge ziekte onder de leden heeft. Sterker nog, na het lezen van alle anekdotes en verhalen van mijn eveneens bezorgde medemoeders, kan ik concluderen dat ons meisje eigenlijk nogal bescheiden knort. Ons kleine knorretje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je