{{ message.message }}
{{ button.text }}

KNO arts +buisjes

Inmiddels zijn we 2 maanden verder na mijn laatste blog en er is een hoop gebeurd.

Afbeelding blog 'KNO arts +buisjes' Achtergrond blur afbeelding

Na ons laatste bezoek bij het ZKH/CB, hebben wij doorverwijzing gehad naar de KNO arts.  Hier geweest, maar er was geen gehoortest ingepland... Oke fijn, nieuwe afspraak met test inplannen.

2 weken later nieuwe afspraak, incl hoortest. Kwam wel uit dat Dexx aan 1 kant minder hoort, maar niet zo ernstig als in de gedachte dat er iets met zijn gehoor is. Want bij de KNO arts bleek, dat dat oor waar hij iets minder hoort, dus vol zat met vocht.  Met de arts afgesproken dat er buisjes geplaatst gaan worden en aangezien Dexx ook vaak verkouden is, neusamandelen eruit.

Top! Wanneer? Want we gaan bijna op vakantie. Gelukkig konden wij het laatste plekje voor onze vakantie krijgen, 28mei! Volgende dag weer naar het zkh voor afspraak met de anesthesie.

28mei. Man om half 5 opgestaan want Dexx mag vanaf 04.50 niks meer eten, dus nog even snel pap en boterham erin. Om 07.30 nog even fles water naar binnen en Dexx op bed leggen, totdat we ons om 10.30 moeten melden in het zkh.

Eenmaal aangemeld en op de afdeling gebracht is het wachten begonnen, het liep allemaal iets uit, zoals verwacht. Maar toch was het al weer zover voor je er erg in had. Maar, Dexx was eigenlijk ook weer binnen 25min terug op de afdeling. Hij heeft het goed gedaan, niet heel hard gehuild bij het wakker worden uit de narcose en lekker rustig gebleven. Na 2u mochten we weer naar huis.


Al met al ging de dag snel voorbij en heeft Dexx het hartstikke goed gedaan. Nu kwam natuurlijk de vraag, hoort hij meer? Voor mijn idee iets, maar niet veel. Nog steeds Oost-Indisch doof zeg ik altijd ??

12 juli weer een afspraak bij de KNO arts, dus we gaan het zien.

Nu heeft mijn man eerst vakantie en gaan we volgende week voor het eerst met de kleine vliegen! Op naar Mallorca! ? (jullie nog tips voor in het vliegtuig, om het voor iedereen leuk te houden? ?) 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je