Snap
  • Baby

Knibbel Knabbel .....Knuistje

Onze kleine vent is alweer 9 weken oud! En sinds deze week sabbelt hij het liefste op zijn knuistje.

Onze kleine vent is alweer 9 weken oud. Jeej wat gaat dat toch snel! En sinds deze week is het liefste wat hij doet sabbelen om zijn knuistje. Ik weet nog dat onze dochter dit deed toen zij tandjes ging krijgen. Nu blijkt onze kleine vent erg snel te zijn. Hij heeft al maat 62 en is al 6 kilogram! Ook kan hij al goed zijn nekje recht houden en het liefste wat hij doet is de hele dag zitten. Lachen deed hij al toen hij 2,5 week oud was en met 4 weken begon hij al verbaal te reageren als je tegen hem praatte. Dus het kan zomaar zijn dat de tandjes ook al onderweg zijn, echter kan ik nog niets voelen.

Het ziet er echt wel lief uit dat sabbelen, alleen hij sabbelt ook alles nat bleh! En dan niet alleen zijn eigen kleren, ook Mama moet er aan geloven en loopt regelmatig met natte plekken op haar armen, omdat meneertje dan terwijl hij bij Mama lag even moest sabbelen. 

Ik hoop alleen niet dat dit een voorbode is van alles in de mond stoppen (iets wat zijn zus niet heeft gedaan, gelukkig)

9 jaar geleden

Heel herkenbaar op de vuistjes sabbelen. Liam doet niks liever en dan geven we meestal snel zijn fopspeentje, we zijn namelijk bang dat hij zijn duimpje zal vinden en dat is iets moeilijker af te leren dan een fopspeentje. Inderdaad voor 9 weken te zijn doet hij al goed zijn best ;-)

10 jaar geleden

Hier precies zelfde en leuke was mijn oudste had hem vast en dennis deed dus mooi trui van oudste in zijn mond. Vond oudste echt niet leuk. Heerlijk is dat he zo grote r worden met brabbelen en lachen. Dennis lacht nu sinds 2 weken zo lief.

10 jaar geleden

Wat gaat het snel, zeg! Stiekem wel schattig, hoor, dat sabbelen...