{{ message.message }}
{{ button.text }}

Knibbel Knabbel .....Knuistje

Onze kleine vent is alweer 9 weken oud! En sinds deze week sabbelt hij het liefste op zijn knuistje.

Afbeelding blog 'Knibbel Knabbel .....Knuistje' Achtergrond blur afbeelding

Onze kleine vent is alweer 9 weken oud. Jeej wat gaat dat toch snel! En sinds deze week is het liefste wat hij doet sabbelen om zijn knuistje. Ik weet nog dat onze dochter dit deed toen zij tandjes ging krijgen. Nu blijkt onze kleine vent erg snel te zijn. Hij heeft al maat 62 en is al 6 kilogram! Ook kan hij al goed zijn nekje recht houden en het liefste wat hij doet is de hele dag zitten. Lachen deed hij al toen hij 2,5 week oud was en met 4 weken begon hij al verbaal te reageren als je tegen hem praatte. Dus het kan zomaar zijn dat de tandjes ook al onderweg zijn, echter kan ik nog niets voelen.

Het ziet er echt wel lief uit dat sabbelen, alleen hij sabbelt ook alles nat bleh! En dan niet alleen zijn eigen kleren, ook Mama moet er aan geloven en loopt regelmatig met natte plekken op haar armen, omdat meneertje dan terwijl hij bij Mama lag even moest sabbelen. 

Ik hoop alleen niet dat dit een voorbode is van alles in de mond stoppen (iets wat zijn zus niet heeft gedaan, gelukkig)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je