{{ message.message }}
{{ button.text }}

KMDB Signature Style + Winnaar 2x toegangskaarten negenmaandenbeurs!

Afbeelding blog 'KMDB Signature Style + Winnaar 2x toegangskaarten negenmaandenbeurs!'

Yess! De nieuwe collectie begint langzaam de webshop te vullen. En er wordt al leuk op gereageerd. Toch altijd weer spannend! KMDB heeft ondertussen wel echt een eigen stijl en daar past de nieuwe collectie weer helemaal in. You hate it or you love it ;)

KMDB Signature Style

Er zijn mega veel baby- en kinderkleding shops. Elke dag komen daar weer veel shop bij en verdwijnen er ook weer veel shops. Wat KMDB echt uniek maakt is een combinatie van kwalitatief hoogwaardige stoffen, professionele afwerking en de KMDB signature style.

Binnen het grote aanbod heb ik met KMDB echt een stijltje ontdekt en ontwikkeld die (naar mijn mening) echt uniek en anders is. Ik vind het ook heel belangrijk om echt focus hierop te houden. Af en toe raak ik wel eens van het spoor af en dan leer ik via de harde les dat ik dat gewoon echt niet moet doen! Mijn klanten willen stoere streetwear in toffe prints en harde kleuren. Daar ben ik ook goed in.

Ik krijg ook regelmatig de vraag of ik ook wat meer ‘meisjes’ kleding ga toevoegen. Maar ik ben daar gewoon niet zo goed in. Ik weet wat ik kan en wat niet. En ik vind het ook prima zo.

Kwaliteit en afwerking

De kwaliteit van de stof en de afwerking vind ik heel belangrijk. We gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige stoffen die ook na het wassen mooi blijven. Alle KMDB kleding wordt vervaardigd op professionele industriemachines. Ik wordt ook altijd heel happy van mooi afwerkte details. Zo maak je een 'simpel' shirt juist heel luxe en rijk! 

Winnaar 2x Toegangskaarten negenmaandenbeurs

Jaaa hier hebben jullie ongetwijfeld op zitten wachten... De winnaar van de toegangskaarten voor de negenmaandenbeurs. Wat een leuke reacties hebben we gekregen op die post zeg! 

Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is:  

Zuster-sil 

Gefeliciteerd!!! 
Stuur je ons even een mailtje? info@kmdb-clothing.com 


XxX Prissi

www.kmdb-clothing.com
Afbeelding blog 'KMDB Signature Style + Winnaar 2x toegangskaarten negenmaandenbeurs!'

Tee Lima Black & Camo is een Long Tee met een opgestikte zakje en een dubbele mouw in contrast kleur.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je