{{ message.message }}
{{ button.text }}

klompvoetjes

Sinds een maand of 2 hebben we ons aangesloten bij de klompvoetjes vereniging. Dit omdat we graag positieve verhalen willen horen.

Afbeelding blog 'klompvoetjes' Achtergrond blur afbeelding
Sinds een maand of 2 hebben we ons aangesloten bij de klompvoetjes vereniging. Dit omdat we graag positieve verhalen willen horen, ik weet ook dat het niet altijd positief kan zijn maar vaak hoor je alleen de negatieve dingen. In september is er de klompvoetjesdag, daar gaan we dan ook met het hele gezin naar toe. Diede mag zich trotse zus noemen van 2 grote broers, die megatrots op hun kleine zusje zijn! De jongens zijn 2 en 4, die van 2 roept heel vaak in de winkels (tegen wildvreemden): mijn zussie heb klompvoetjes en een stomme beugel! Gelijk daar achteraan komt dan de kreet: maar ze is heeeeeel lief!!! Dan smelt je als moeder en breekt gelijk een beetje je hart, dit wil je niet voor je kindje ook al weet je dat het vele malen erger kan en dat het met deze methode goed te verhelpen is. De afgelopen 2 dagen heeft ze hoge koorts, waarschijnlijk tandjes. De huisarts wilde haar even zien en maakte zich verder geen zorgen...gelukkig maar! Hij wilde even haar keel bekijken maar mevr. krulde haar tong om het spateltje! Dokter helemaal van slag en liet van schrik zijn oorthermometer vallen...het leek net alsof ze het allemaal meekreeg en ze lachte!!! geweldig een meid met humor! Dat heeft ze natuurlijk van haar moeder.... Ik hoop dat ik met deze blogjes wat voor mensen die hetzelfde meemaken of mee gaan maken kan betekenen. Jaarlijks worden er zo' n 200 kinderen met klompvoetjes geboren en dat zijn grotendeels jongetjes. Dinsdag 14 aug. moeten we weer naar het ziekenhuis (zoals ik volgens mij al in het vorige blogje heb geschreven) en we hopen dat ze de beugel dan alleen nog maar met haar slaapjes en 's nachts om hoeft! Ik houd jullie op de hoogte!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je