{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kletskous

Sam is nu 18 maanden oud en ze is een echte kletskous, ze kletst echt de oren van je hoofd. Overal waar we met haar komen horen we.

Afbeelding blog 'Kletskous' Achtergrond blur afbeelding
Sam is nu 18 maanden oud en ze is een echte kletskous, ze kletst echt de oren van je hoofd. Overal waar we met haar komen horen we: Wow wat praat ze toch veel en wat kan ze al veel woorden duidelijk zeggen. Voor Sam is het ook wel fijn dat ze daardoor al redelijk goed duidelijk kan maken wat ze precies wilt. Niet dat ze daar ooit problemen mee heeft gehad hoor! Voorbeelden van woorden die Sam al duidelijk uitspreekt: eten, drinken, broodje, appel, kleuren, boekje lezen, poetsen, opruimen, poepen, bad, assepoester, Efteling, daag, hallo, slapen, bed, tijger, beer, papegaai, kroko, muis, poes, hond, aap, Woezel, Pooh Beer, die, Jokie. Het zijn er nog veel meer, maar daar kan ik zo snel even niet op komen. Sowieso is ze ook echt absoluut niet dom! Ze zegt zelf slapen als ze een dutje wilt gaan doen (wat ook heel handig is voor Papa en Mama) en als we richting Kaatsheuvel rijden weet ze al waar we heen gaan, ze gaat dan echt helemaal los als we dan ook de parkeerplaats op rijden met het liedje van Carnaval Festival. Wij kunnen niets anders dan alleen maar genieten van onze kleine slimme kletskous!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je