{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleren shoppen voor mijn kleine meid!

Ik vind het heerlijk om te shoppen. Bij deze de winkels/merken waar ik graag kleding van koop!

Afbeelding blog 'Kleren shoppen voor mijn kleine meid!' Achtergrond blur afbeelding

Ik geef het eerlijk toe; ik ben gek op shoppen. Niet voor mijzelf, de laatste nieuwe kleren die ik gekocht heb, waren zwangerschapskleren, en daarvoor een hele tijd niks. Maar shoppen voor dochterlief vind ik echt geweldig! Ik vind het heerlijk om dochterlief in leuke en mooie kleren te stoppen! En nu leek het mij wel leuk om mijn favoriete winkels/merken te delen met jullie! 

- ZARA
Geweldige winkel als je het mij vraagt! In ieder geval als het op babykleertjes aan komt! Net wat anders als de standaard schattige kleding, hip en vooral ook leuk dat ze meer kleurtjes hebben dan het standaard roze of blauw voor meisjes!

2015-01-01 19.08.35.jpg

2014-12-03 22.55.56.jpg

- Jola
Had het voor mijn zwangerschap verteld en ik had je nooit geloofd dat ik er ooit iets zou komen (tjah.. was er wel nog nooit binnen geweest..), maar je hebt er ontzettend leuke en betaalbare kleertjes van onder andere de merken Bakkaboe en Dirkje. 

2015-01-01 19.05.54.jpg

- Kiabi.nl
Dit is een webshop. En eerlijk gezegd, het grootste gedeelte van de kleding is absoluut niet mijn smaak, maar ze hebben ook dingen die ik wel erg leuk vind en het is ook erg betaalbaar! 

2015-01-01 19.05.10.jpg

- ISI mini
Ook zo'n merk waar ik vooraf nog nooit van gehoord had, sinds ik de rompertjes van ISI mini heb, koop ik nooit geen andere meer! Simpele rompers in vier kleuren (roze, blauw, wit en grijs, egaal of gestreept) voor een kleine 12€ per twee. Ideaal; zitten mooi om het lichaam, zijn wat steviger/dikker, lubberen niet uit, blijven mooi in de was, en zijn gemakkelijk te strijken. Love them! 

2015-01-01 19.09.07.jpg

- Lief!
Niet alles, maar Lief heeft zeker hele leuke kleertjes in de collectie zitten! Wel is het vaak aardig aan de prijs, en het is wel vaak wel veel roze. 

2014-10-29 10.37.36.jpg


- Honni.nl
Dit is ook een webshop. Honnies zijn sjaaltjes/slabbertjes welke er ook nog eens schattig uitzien. Je hebt veel verschillende en kunt ze zodoende afstemmen op de outfit! 

2014-11-22 12.51.41 (1).jpg

- Converse All Stars
Ik ben zelf gek op All Stars, vind ze heerlijk lopen en ze zien er leuk uit! Die moest ik dus zeker ook hebben voor mijn kleine meid! Ze zijn natuurlijk helemaal niet nuttig voor zo'n kleine, maar ach, het staat wel echt super leuk! 

2015-01-01 19.34.37.jpg

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke merken en winkels, zoals de V&D, H&M, Hema, Zeeman de bekende en minder bekende babyzaken, maar helaas verdien ik niet genoeg om alles te kopen... Maar ach.. dochterlief groeit hard, dus het zal vast niet lang duren voor ik weet "moet"!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je