{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kleine spruit wat denk je?....Brief aan mijn spruit

Wat denk je als je lacht? Wat denk je als je huilt? Wat denk je als ik gek doe en wat denk je als ik weg ben? Ik zou het zo graag weten

Afbeelding blog 'Kleine spruit wat denk je?....Brief aan mijn spruit' Achtergrond blur afbeelding

Lieve kleine spruit,

Wat denk je als je naar me kijkt, wat denk je als je lacht? Wat denk als je boos bent en wat dan als je huilt?
Vind je me echt grappig als ik die gekke bekken trek? En waarom verschijnt daarna die pruillip bij diezelfde gekke bek?

Weet je hoe gek ik op je ben en hoe gelukkig je ons maakt? Wat denk je als ik je kusjes geef of door de kamer met je dans?
Snap je dat ik je mama ben en dat ik er altijd voor je zal zijn? Wat denk je als ik je naar de oppas breng of naar het kinderdagverblijf?
Weet je dat we terugkomen en wat denk je als we je halen?

Weet je dat we nieuwe tradities maken en wat dacht je toen we je schoen zette? Weet je dat dit herinneringen zijn, die wij nu met jou maken?
Wat denk je als je huilt omdat je honger hebt? Denk je echt dat je nooit meer iets te eten krijgt? Want je tranen zijn zo groot.
Wurm je je kleine warme lichaampje expres tegen me aan als ik even niet happy ben? Merk je dat? Voel je dat?
Wat denk je als ik een slaapliedje zing en die malle knuffels welterusten wens en slaap je daarna expres niet meteen, omdat je weet dat ik dan nog een kus kom geven?

Wat denk je als je papa ziet? Zie jij ook die stoere en lieve vent? Weet jij dat je hem laat stralen en mij nog verliefder maakt?

Snap je mijn onzekerheid en soms ook mijn angst? Wat denk je als ik twijfel? Kun je in mijn ogen lezen dat ik het soms even niet meer weet?Snap je mijn blijdschap en begrijp je mijn liefde? Kun je dan ook lezen hoe trots ik op je ben?
Snap je ook mijn tranen, van liefde en geluk? Wat denk je als ik glimlach of hardop om je lach?

Ik weet dat je over een paar jaar niks meer van deze tijd zal herinneren, terwijl de momenten met jou nu mijn mooiste herinneringen zijn. Ik zal je dus nooit vragen wat je dacht en wat je wist, maar soms vraag ik het me even af.

Lieve kleine spruit wat denk je als je lacht?

Liefs Mama


Deze blog verscheen eerder op liefthuis.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je