Snap
  • Baby
  • post

Klein behuisd toch in bad

Toen ons tweede kindje geboren werd woonden wij in een vakantiebungalow. We hadden ons huis verkocht en ons nieuwe huis nog niet gevonden. Hierdoor hadden we een zeer kleine badkamer en geen bad. Ons zoontje ging de eerste weken dan ook in de tummy-tub en leek dat altijd leuk te vinden. Toen hij echter een keer bij zijn opa en oma in bad mocht was dit een feest voor hem (en voor mij als moeder om hem zo vrolijk te zien spartelen en lachten). We hebben er toen over gedacht een zitbad in onze badkamer te laten plaatsen. De ruimte was echter zo klein dat de standaard zitbaden er niet in pasten. Mijn man is absoluut niet handig, dus de enige optie was om een metselaar en tegelzetter te regelen om een bak te metselen en te betegelen. De kosten die hiermee gepaard gingen waren echter dusdanig hoog dat het zelfs niet opwoog tegen het enorme plezier dat ons zoontje eraan beleefde. De weken daarna ging mijn jongste regelmatig bij opa en oma in bad als we daar op bezoek waren. Tot ik bij de drogist tegen een opblaasbaar badje aanliep met een doorsnede van 56 centimeter. Dat bleek perfect voor onze situatie. Mijn man hing een haakje op in de douche om het badje aan te hangen als we het niet gebruikte (want iedere vierkante centimeter was belangrijk in ons kleine huisje). En sinds die tijd geniet niet alleen de jongste maar ook de oudste regelmatig van een heerlijke tijd in bad.

10 jaar geleden

ook een idee, ja badderen is een feest he? bibabad was ook een optie geweest (misschien voor als hij straks wat groter is) of zon opvouwbaar badje of je hebt van die opblaasbare babybadjes vaak bij de etos en zo leuke oplossing en veel badderpret|!

10 jaar geleden

Ha,ha, zo kan het ook!

10 jaar geleden

Ja dat kan je ook doen :D Wij hebben ook geen bad en toch gaan de meiden elke dat heerlijk in bad.....wij hebben gekozen voor een opklapbaar bad van bibabad en dat werkt ook echt super.

10 jaar geleden

super zeg