Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Kledingkast baby vs. kledingkast mama. 1-0 voor Charlie

Bind mij vast als ik de stad in ga. Bind mij vast als ik mijn Ipad pak. Ik shop. Ik shop veel. Ik shop te veel.

Hoera, we krijgen een dochter! Dolgelukkig verlieten Kevin en ik de echo-kamer. We gaven elkaar een dikke kus en liepen stralend naar buiten. 

"Oh schat, dan kan ik straks vlechtjes maken en nageltjes lakken. Jurkjes! Ik kan straks jurkjes kopen!" Ik zag het al helemaal voor me. Kevin ook. Hij zag het al gebeuren. Lisa die thuis komt met zoveel tassen dat ze niet meer door de deurpost kan. Uitpuilende kleding kasten. Overal slingeren haar-elastiekjes en clipjes. 

Hij zag het ook voor zich. 

"We gaan niet alles roze kopen toch? Ik hou ook wel van stoere meiden kleding". Ik was het met hem eens. We gaan niet alles roze kopen. We gaan ook niet te veel kopen want we hebben allemaal leuke kleding gekregen van mijn zus. Haar dochter is de zomer hiervoor geboren en als het goed is past Charlie dat allemaal. We hebben ook nog dezelde kleding smaak. Wat fijn!

Charlie is nu 7 weken oud en trotse eigenaar van de halve Prénatal, een groot deel van de Hema en meerdere webshops. Grotendeels is mooi roze en het andere deel is stoer te combineren met roze. Wat is het leven mooi.... Oh ik vergeet nog haar minstens 20 haar-clipjes voor het kleine beetje haar wat ze heeft. Deze kan ze over een jaar al in! Dus waarom niet meteen aanschaffen?

Ik heb zelfs miskopen gedaan. Miskopen voor een baby. Ach wat een mierzoet lief pakje! Een koraalrode onesie verscheen op mij Ipad. Een kraaiende baby met pretoogjes sierde als reclame. Die. Moet. Ik. Hebben. Eenmaal binnengekomen trek ik Charlie het pakje aan. Ik kan niets anders dan keihard lachen. Ik lach mijn dochter uit. Het leek wel een clownspak. Hilarisch! Maar stuur ik het terug? Welnee, komt vast een keer van pas. Lekker in de kast bij de rest hangen. 

Maar ach, verder ziet ze er prachtig uit in alles wat ze draagt. Ookal kan ze 50 verschillende combi's per dag aan. 

Laten we het houden op enthousiasme van mama.....

7 jaar geleden

Dankjewel!

7 jaar geleden

Precies! Ik vind het heel leuk dat ik voor haar kan kopen wat ik wil. Met grenzen natuurlijk! Maar ze heeft best veel. Ik weet wel wanneer ik moet stoppen. Haha!

7 jaar geleden

Ik heb natuurlijk ook een hele hoop van mijn nichtje. Alles wat Charlie te klein word gaat weer in een tas voor een volgend kindje. Of dit een kindje van mijn zus of onszelf is dat maakt niet uit. Kleding ligt hier niet te verstoffen, het word wel allemaal gedragen!

7 jaar geleden

Charlie is nu bijna 8 weken en begint nu pas uit maat 50 te groeien. Ik heb een hoop 50 bij moeten halen omdat ik niet had verwacht dat ze het zo lang zou dragen. Je moet het blog ook een beetje met een knipoog lezen. Ik gooi heus niet met geld wat er niet is. We verdienen genoeg om te kunnen doen wat we leuk vinden. Zijn ook altijd oplettend met uitgaven. Maar ach, ons 1e kindje, alles is leuk en mooi. Ik vind het fijn dat ik kan kopen wat ik wil voor haar. Als daar dan een keer een miskoop tussen zit dan is dat maar zo.