{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kippenvel

Waarschijnlijk hoort hij het niet en probeer het nog eens na drie keer overgaan wordt er opgenomen. ‘ehh hallo Rinze met mij’ zeg ik twijfelend als ik niks hoor van de andere kant.

Afbeelding blog 'Kippenvel'

İk hoor alleen maar gekraak en dan word er opgehangen. Wat vreemd, dan maar een sms sturen. Elke keer probeer ik wat te typen maar dan wis ik het weer. Wat moet ik nou zeggen? Dan maar Alma bellen maar bij haar is het zelfde verhaal haar telefoon gaat paar keer af en daarna word ik doorverbonden naar haar voicemail. Zonder wat ingesproken te hebben hang ik op. Dit betekent dat ik mezelf moet vermaken eerst ga ik rooibos thee voor mezelf maken m'n favoriet. Daarna pak ik de afstandsbediening en kijk of er wat op tv is. Na een uurtje begin ik me te vervelen en pak m'n telefoon. Eerst kijk ik op Facebook en net op dat moment word ik gebeld door Alma. ‘hoi schat hoe gaat het’ zegt Alma. ‘goed en met jou’? ‘sorry je belde me maar ik was aan het werken ik kon niet opnemen’. ‘maak niet uit ik ben alleen thuis ma en pa zijn uit eten kan je nog langs komen?’ vraag ik heel lief. ‘helaas kan ik niet, moet nog schoonmaken maar ehh vertel heeft Rinze je nog gebeld?’ İk twijfel of ik haar moet vertellen wat er gebeurd is maar toch doe ik het niet, wil de magische sfeer niet bederven. ‘nee eigenlijk niet vind ik wel jammer zal ik bellen denk je?’ ‘ja natuurlijk hij heeft jou gezoend niet andersom dat moet je niet vergeten’. Zegt Alma heel koppig. ‘en trouwens zullen we morgen vroeg afspreken want ik heb ook een date’ zegt Alma giechelend. İk lach met haar mee ‘graag zelfs, ik ga binnenkort weer beginnen met werken dan kan het niet meer’. ‘dan kom ik wel vroeg kunnen we samen ontbijten’. Nadat we afgesproken hebben hang ik weer op. İk twijfel nog steeds of ik Rinze moet bellen. Waarom zou ik achter hem aanrennen ik heb hem 1 keer gebeld en nu is het zijn beurt. Wat kan het soms saai zijn zonder m'n ouders. Ik sms m'n moeder hoe het gaat en krijg binnen dezelfde minuut een sms terug ‘ het is hier super gezellig je hoeft niet op ons te wachten’ . Met een glimlach lees ik haar sms.

Na een uurtje wil ik gaan slapen het is al 23:50 en m'n ouders zijn nergens te bekennen. Ik ga eerst douchen en pak wat schone kleding. M'n vloeien is al wat minder geworden waar ik super blij om ben. Voor de zekerheid pak ik ook m'n telefoon en stap in de douche.

Heerlijk geniet ik van het warme water als ik m'n haar en lichaam gewassen heb. Maar dan hoor ik de deurbel gaan. Wie kan dat zijn op dit tijdstip? M'n ouders hebben hun sleutels meegenomen, die kunnen het zoiezo niet zijn. Alma zou niet komen en Rinze kan toch niet zomaar langskomen op dit tijdstip. İk pak m'n handdoek en wikkel snel door m'n haar. Daarna droog ik snel m'n lichaam en doe mijn warme badjas aan. De deurbel gaat nog een keer en ik word er eigenlijk bang van. İk loop naar de voordeur toe en kijk via de raam wie het is. Omdat het donker is moet ik echt goed kijken maar zie niemand staan. Trillend ga ik op de grond zitten niet van het kou maar van het angst. Dan word er op de deur geklopt ik schrik me rot en laat een kreet. ‘o Ria alles goed’ en er word nog harder geklopt. Het is Rinze wat doet hij hier. İk doe de deur gelijk open wat een opluchting dat hij het is maar daarna komen de vraagtekens. ‘Rinze waarom bel je niet eerst ik schrok me rot’ Rinze is ook inderdaad van mij geschrokken ik zie het aan zijn gezicht. ‘mag ik binnenkomen’ vraagt Rinze. Voordat ik antwoord geef sla ik mijn armen om hem heen. Hij doet precies hetzelfde en komt naar binnen doet de deur achter zich dicht. ‘gaat het, het spijt me Ria als ik je bang heb gemaakt’. İk voel zijn ademhaling in m'n nek. İk krijg er kippenvel van. ‘Nee het is al goed ik was erg geschrokken maar nu ben ik blij dat je er bent’. Zeg ik tegen Rinze als ik in zijn ogen kijk. Rinze legt zijn kin op m'n schouder en voelt met zijn wang aan de mijne. İk verlang steeds naar meer en m'n ademhaling versnelt. ‘waarom heb je me niet gebeld’. Zeg ik fluisterend. ‘mijn batterij is op, ik heb een drukke dag gehad’. Zeg Rinze op dezelfde toon. Dit keer begint hij me te zoenen steeds heftiger. Daarna duwt hij me tegen de muur en zoent me verder. İk voel dat hij hard is geworden en hij begint sneller adem te halen en begint met zijn handen m'n lichaam te verkennen. Voordat ik het in de gaten heb duw ik hem naar achteren. İk heb alleen een badjas aan en dit kan nog niet. Niet met al deze vraagtekens. Rinze kijkt me onschuldig aan en zegt. ‘gaat het Ria?’ ik twijfel en doe m'n badjas goed daarna vraag ik aan Rinze of hij 5 minuten heeft en loop weg naar m'n slaapkamer.

İn m'n slaapkamer doe ik de deur dicht. Pak een shirt met een joggingbroek en doe kleed me snel aan. Gelijk bedenk ik me wat ik aan hem moet vragen. İk heb zoveel vraagtekens. Daarna loop ik weer naar binnen. Rinze zit op de bank en staat gelijk op als hij me ziet. ‘het spijt me Ria ik moest je bellen maar m'n batterij is op’. İk knik en kijk hem toch twijfelend aan, dit is al de derde keer dat hij het zegt. ‘hoe weet je dat ik alleen thuis ben?’ Dit keer kijkt Rinze me aan en begint heen en weer te lopen. Hij ziet er niet vrolijk uit.

Jullie kunnen me ook volgen op Facebook: https://m.facebook.com/Ria-v-heykelen-1599496350134437/?ref=bookmarks

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je