{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderspulletjes

Tijdens het rondneuzen op internet voor onze eigen webshop komen we natuurlijk ook de leukste dingen tegen bij andere webshops. Zo raakten we verliefd op deze shop, we delen het graag.. Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes? Ga dan eens naar Kidzz Toys.

Afbeelding blog 'Kinderspulletjes' Achtergrond blur afbeelding
Tijdens het rondneuzen op internet voor onze eigen webshop komen we natuurlijk ook de leukste dingen tegen bij andere webshops. Zo raakten we verliefd op deze shop, we delen het graag.. Ben je op zoek naar leuke kinderspulletjes? Ga dan eens naar Kidzz Toys. Kidzz & Toys is een online Kidsstore met trendy accessoires, hippe kinderspulletjes en origineel speelgoed. Wij vonden er de leukste en de meest bijzondere baby- en kinderspulletjes Ze bieden u een totaal concept aan voor kids. De producten vullen elkaar aan, zijn te combineren maar zijn ook stuk voor stuk uniek. Neem eens een kijkje in de webshop. Misschien is de superzachte pop Baby Stella wel iets voor u of een van de stoere loopauto’s van Bumpack. Naast het uitgebreide assortiment kunt u bij hen ook terecht voor leuke cadeaupakketten. Ze hebben een aantal standaard pakketten,maar natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket helemaal naar eigen wens samen te stellen. Kunt u nu echt niet kiezen tussen al onze leuke spulletjes, dan is de feestelijk verpakte cadeaubon misschien wel iets voor jou! De cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau om iemand mee te verrassen. Speciaal voor mamaplaats krijgt je nu 15% korting als je een cadeaubon besteld. Geef de kortingscode MAMAPLAATS in bij het betaalproces en je korting wordt automatisch berekend.  

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je