{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderopvang

Afbeelding blog 'Kinderopvang'

Kinderopvang is de komende jaar fors gestegen. Tienduizenden ouders zullen hun kinderen de komende jaar uit de crèches  en kinderopvang halen.

Door de strenge eisen voor de gastouderopvang stijgt het aantal kinderen in de kinderopvang nog. Hierdoor stoppen vele gastouders waardoor kinderen worden geplaatst op een crèche of buitenschoolse opvang. Dit effect is volgens onderzoeker tijdelijk. Onderzoekers denken ook dat ouders in 2014 een driekwart meer moeten betalen aan kinderopvang, maar de kabinet denkt daar anders over. De kabinet beweert dat het om een kwart gaat.

Volgens de directeur van het adviesbureau Ed Buitenhek zullen crèches niet volledig leeglopen. Hij schat de vermindering van kinderen tussen 2010 en 2014 tussen de een en zeven procent.  Er zullen ongeveer tussen de 39.000 en 104.000 kinderen niet meer naar de crèche gaan.

Ondanks dat kinderopvang duurder aan het worden is,probeert Estro om het beste voor ouders te betekenen. Estro is de moedermaatschappij van ruim 597 kinderopvang- en bso-locaties en drie gastouderbureaus.  Zij werken met verschillende kinderopvangbedrijven en vakmensen die verantwoordelijkheid nemen als het gaat om de ontwikkeling van je kind.

Bezoek  Estrogroep.nl voor meer informatie!

Zit jouw kind op de kinderopvang en merk je al iets van de verandering? Laat je reactie hieronder achter!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je