{{ message.message }}
{{ button.text }}

kind van 1,5 dat niet wil avond eten

Afbeelding blog 'kind van 1,5 dat niet wil avond eten' Achtergrond blur afbeelding

Hebben meer mensen dit mee gemaakt? onze zoon van 1,5 wil s avinds zijn avond eten niet meer opeten. Hij eet niet altijd al met ons mee maar ook nog potjes. Sinds kort wil hij gewoon geen avond eten meer eten. Ook niet als hij het zelf mag doen. Hij is al te licht en ik wil hem wel wat td eten geven dus geef ik hem brood is dit juist goed of niet? Want als ik dat niet doe word hij s nachts wakker of laat in de avond wakker van de honger en dat willen we nou ook niet. Zijn er misschirn methodes of dingen zodat hij wel wil eten. Hij doet dit ook bij opa en oma thuismaar daar eet hij toch vaak wel zijn potjes en ze dorn hetzelfde als ons. En dat werkt erg frustrerend;) kk hoop dat dit tijdelijk is en bij de ontwikkeling hoort want hij moet toch gaan eten. 

Alle iedeeen en tips zijn van harte welkom:) want hij moet toch echt geen eten:) ik sta voor veel dingen open aangezien we al veel geprobeerd hebben. Oa: afleiden met speelgoed bij de tv eten tv uit en streng zijn hem zelf laten eten en niks blijkt te werken:(

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Voeding, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je