{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kim Kötter vertelt openhartig over ALTE bij zoontje Muck

Serie De Roze Hel bespreekt alles over het thema slaap

Afbeelding blog 'Kim Kötter vertelt openhartig over ALTE bij zoontje Muck'

Foto: Lisette Lubbers Photography

In de nieuwste aflevering van De Roze Hel wordt alles rondom het thema slaap besproken. Hoe kom je aan je rust als er een krijsende baby in de kamer naast je ligt? Er worden vragen besproken als: Wat is het record aan minuten dat je je baby laat huilen? Wat is het slaappatroon van je baby? En hoe zit het met slaapliedjes zingen? Bekende moeders Marlijn Weerdenburg, Chantal Janzen, Bobbi Eden, Evi Hanssen en Kim Kötter delen hun ervaringen. 

Kim vertelt in de aflevering áltijd een babyfoon met camera in haar slaapkamer te hebben, omdat haar oudste zoontje Muck een ALTE heeft gehad waardoor het leek alsof hij dood was. Hij was toen nog maar een paar weken oud. Ze vertelt openhartig over deze vreselijke ervaring. 

Presentatrice Leonie ter Braak gaat ook langs bij Laura die maar liefst twee ontzettende huilbaby’s heeft (gehad). Hoe deal je met een kindje dat 8 uur per dag huilt? 

Experts geven tips om om te gaan met een huilbaby. De aflevering is zeker het kijken waard. Bekijk hem hier!

Zijn hier ook mama's met huilbaby's?

Bron: AD

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je