{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijk Mama zonder handjes!

daar gaat ze dan 10.5 maanden en ze loopt los.

Afbeelding blog 'Kijk Mama zonder handjes!' Achtergrond blur afbeelding

Dat Fenna snel was met haar ontwikkeling wist ik, dat is mij meerdere malen verteld op het consultatie bureau  Gister was het zo ver, ik hoor haar lachen dus ik kijk wat ze doet. Tot mijn grote verbazing loopt ze van de 1e kant van de kamer mijn kant op zonder zich vast te houden. Ben natuurlijk heel erg trots op mijn meisje dat ze dat al kan met haar 10.5 maanden. 

Maar is ze nou echt zo snel als dat iedereen zegt? Hoe oud waren jullie kinderen toen ze los liepen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je