{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijk mama ik kan helemaal zelf op mijn buik draaien!

Kijk mama ik kan helemaal zelf op mijn buik draaien en ben heeeeeel trots op mijzelf!

Afbeelding blog 'Kijk mama ik kan helemaal zelf op mijn buik draaien!'

Vanaf 3,5 maand begon Sterre zich om te draaien, of eigenlijk een poging te doen tot. Op haar zij lukte vrij snel, maar toen zat toch dat vervelende armpje in de weg. Dit zorgde uiteraard voor veel frustratie en geschreeuw als ze weer eens klem lag op haar eigen armpje.

Afgelopen week lukte het dan eindelijk. Met al haar kracht draaide ze in een keer om en lukte het haar ook om haar armpje onder haar lichaam vandaan te krijgen. Ik kreeg een ontzettend trotse glimlach toe geworpen en deze werd uiteraard beantwoord door een hele grote en trotse glimlach van mij! 

Vanaf dat moment had ze de smaak te pakken en werden de nieuwe kunsten 's avonds bij thuiskomst van papa ook gelijk getoond. 

Wat gaat de tijd snel en wat groeit ons kleine meisje snel! We kunnen er geen genoeg van krijgen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je