{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijk 'm gaan!

Meestal ben ik niet een moeder die ‘te koop’ loopt met de mijlpalen van haar kind. Maar deze. Dit is een schattige, dit moet iedereen weten!

Afbeelding blog 'Kijk 'm gaan!        ' Achtergrond blur afbeelding

Na lang twijfelen, ik denk sinds hij zo’n maand of tien is, verkiest meneer sinds kort lopen boven kruipen. Een mijlpaal. Papa en mama trots en een grote zus die zegt ‘kijk hij is geen baby meer, hij loopt.’

Echt, zo’n waggelende, pas loslopende dreumes met trotse glimlach van oor tot oor is zo heerlijk om naar te kijken. De trots op het kunstje dat beheerst wordt. Het eindeloos heen en weer lopen door de woonkamer, omdat dit nieuwe kunstje echt het allerleukste is om te doen -wat nou ToetToet garage gekregen voor de je eerste verjaardag-. Lopen is veel leuker. Behalve als je moe bent, dan kan je die ToetToet garage weer gebruiken als een soort van rollator. Gaat best, zo op het laminaat.

Heerlijk om m zo te zien waggelen. De handjes in de lucht, het hele lijfje dat meebeweegt als er een stap gezet wordt en het opstaan en vrolijk verder gaan als hij valt. En dan als toegevoegde extra het naar mij toelopen, zijn armpjes uitstrekken en met een grote grijns ‘mama’ zeggen. Dan ben je toch helemaal verkocht?!

Zucht. Mijn kind is leuk.

Mijn kind is nu geen baby meer. Hij loopt. De wereld wordt in rap tempo groter en ik houd mijn hart vast als ik zie wat hij nu allemaal al uithaalt. Voor nu zijn de eerste schoenen gekocht, de eerste stappen gezet en verwachten we nog vele stapjes en stappen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je