{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijk, ik zie helemaal de blote lucht!!

Afbeelding blog 'Kijk, ik zie helemaal de blote lucht!!'

Met veel plezier stapt onze dochter naar buiten. `Mama, gaan we met de auto?` Het is mooi weer en we moeten even naar opa en oma om iets te brengen.

Eigenlijk wil ik op de fiets maar we hebben net te veel spullen mee te nemen. Maar, eigenlijk vind ik het helemaal niet erg om nu het 30 graden is met de auto te gaan!

Ik rijd namelijk een hele oude cabrio.

Niet omdat ik zo perse een auto wil met open dak. Nee, ik zocht een auto die niet te veel mocht kosten en het zou toch mooi zijn als hij al uit de wegenbelasting zou zijn. Nou, eind september na een regenachtige zomer was dat deze cabrio.

 

Na een half jaar kwamen we er achter dat een cabrio in de winter geen succes is. De auto ging het jaar daarna daarom in de stalling waardoor ik dus (weer) geen auto heb in de winter. Maar goed lekker fietsen dan maar om het warm te krijgen.


Later kwamen er kinderen. Helaas zitten er achterin alleen tweepuntsgordels maar door een speciale manier van bevestigen met een span band via de koffer bak kan er een stoeltje achterin. Deze kan er dan helaas niet uit om in de auto van mijn man gebruikt te worden dus we doen dit niet al te vaak. (vraag het me niet precies hoe het gaat, wat ik wil weten is dat het veilig is. Bij Pink or blue is een stoeltje te bestellen die altijd in mijn auto kan tot 12 jaar dus wie weet!!)


Maar nu was het zo ver. Het stoeltje was al in de auto bevestigd de kleine kan voorin in de maxicosi (past nog net) dus we konden gaan. Met haar vriendje erbij natuurlijk helemaal het einde!!

Het dakje klikte ik van de auto af en toen was het grote moment daar:`Kijk, ik zie de blote lucht!!` Een blij en ook verbaasd gezichtje keek me aan en ik kreeg een lach van oor tot oor!

 

Nadat deze auto door ons is gebruikt als onze trouwauto doet hij nu dienst als de auto waar onze dochter maar wat graag mee rijdt!  `Als ik ouder bent mag ik sturen!` ;) Prachtig toch!

 

Laat de zomer maar komen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je