{{ message.message }}
{{ button.text }}

Keano zijn eerste woordje(s)

Ja daar was dan dat ene woordje, het woordje dat zo graag zou willen horen...

Afbeelding blog 'Keano zijn eerste woordje(s)'

Vandaag 29 augustus hoorde mijn moeder dat ene woordje wat zo vaak aan oefen was met Keano. De woorden  die Keano al zei: zitten, eten en drinken, en daar kwam vandaag het woordje MAMA bij! Zo lief om te horen, nu denk ik dat vind ik super leuk! Maar misschien denk ik over een poosje anders over... ;) En daar kwam vanavond nog een ander woordje bij papa, ook super leuk! Hij is echt aan het oefen met de woordjes! Nu gaat echt heel snel, hij praat straks eerder als dan dat hij kan lopen. hihi 

Er begint in zijn klankjes steeds meer woorden onstaan! Nu hij een 13 maanden is. Wanneer begon bij jullie de eerste woordjes?

Mama Manon

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je