Snap
  • Baby

Keano zijn eerste woordje(s)

Ja daar was dan dat ene woordje, het woordje dat zo graag zou willen horen...

Vandaag 29 augustus hoorde mijn moeder dat ene woordje wat zo vaak aan oefen was met Keano. De woorden  die Keano al zei: zitten, eten en drinken, en daar kwam vandaag het woordje MAMA bij! Zo lief om te horen, nu denk ik dat vind ik super leuk! Maar misschien denk ik over een poosje anders over... ;) En daar kwam vanavond nog een ander woordje bij papa, ook super leuk! Hij is echt aan het oefen met de woordjes! Nu gaat echt heel snel, hij praat straks eerder als dan dat hij kan lopen. hihi 

Er begint in zijn klankjes steeds meer woorden onstaan! Nu hij een 13 maanden is. Wanneer begon bij jullie de eerste woordjes?

Mama Manon

7 jaar geleden

Ja das zo leuk! Vandaag op de fiets toen ik hem haalde bij oma na mijn werk zat hij heel de tijd: mama mama mama klonk echt als muziek! ;) Vind best knap wat ze allemaal leren op zo'n jonge levensjaar!

7 jaar geleden

Zo leuk dat ze dan meer contact met je leggen! Gaat ineens zo snel allemaal!

7 jaar geleden

Dat is mooi om te horen he? De mooiste muziek! Onze uk praatte al vrij vlot en z'n eerste woordje was niet papa of mama, maar bal. Daarna volgden papa en mama, en heel veel woordjes erna. Onze man is nu 20 maanden en maakt zinnetjes van 3 woorden en elke dag verbaas ik mij over zijn woordenschat. Prachtig, soms vermoedend, maar nog steeds de mooiste muziek!

7 jaar geleden

Wat leuk. Kan ergens niet wachten tot mijn kleine man echt woorden gaat zeggen. Is nu nog baby taal met soms een onder toon van zegt hij nu hoi en daag of papa, mama. Ben zo benieuwd wat hij als eerste zegt.