{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kat en muis.........

Sinds de geboorte van onze dochter is onze kat eigenlijk niet geïnteresseerd in haar. En nog steeds niet eigenlijk, maar andersom....

Afbeelding blog 'Kat en muis.........' Achtergrond blur afbeelding

Sinds ze doorheeft dat de kat lekker zacht is, miauwt en een zwiepende staart heeft is hij heel interessant.  Eerst kon ze hem alleen volgen met haar blik. Draaiend in haar kinderstoel volgde ze hem overal. Maar ze zat hoog en ver bij de kat vandaan. 

Sinds een tijd kan ze kruipen en zich optrekken. Nu wordt het volgen van de kat nog leuker. Want overal waar hij gaat kan ze hem achterna. De kat vind het maar niks. Hij is al wat ouder. Overdag gaat hij vaak naar buiten maar dat is nu toch wel koud en dan is hij ook graag binnen. Lekker knuffelen of slapen op de stoel. Maar met zo'n kleine die rondkruipt is rust nog maar moeilijk te vinden. Ze zit hem achterna en als hij op de stoel ligt gaat ze voor hem staan.  Voor haar is het een spelletje maar ik merk aan de kat dat hij het vervelend vindt. 

Zijn voerbakken hebben we in de hal gezet zodat hij rustig kan eten zonder dat er aan zijn staart wordt gefrunnikt. En zodat onze dochter niet stiekem een brokje kan proeven.  En ik zet af en toe de deur van de logeerkamer open zodat hij daar op bed kan liggen.  Eigenlijk willen we hem niet op bed maar dat logeerbed kan verschoond voor er iemand komt slapen.  Maar kan ik nog op een andere manier meer rust creëren zodat hij ook weer zijn plekje vind in huis? Tips zijn welkom. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je