{{ message.message }}
{{ button.text }}

JustaMama #2

The start of something new!

Afbeelding blog 'JustaMama #2'

Het is zondag avond 18/11/2012, ben net even heerlijk in bad geweest bij mijn schoonouders. Merk dat de zwagerschap nu toch wel zwaarder begint te worden. Ben morgen namelijk alweer 32 weken op weg. Maar ow wat zijn we benieuwd naar onze kleine man. Mijn schoonmoeder zit een uitje te plannen voor in januari. Ik grap nog van nou hoop dat je dat nog kunt doen. Wie weet is de kleine man er dan wel al. Niet wetende dat de volgende ochtend onze kleine man er al zou zijn.

Het is maandag 19/11/2012, ik word rond een uur of 6 wakker omdat ik zo nodig moet plassen. Dat is dus een van de dingen die ik echt niet ga missen he! Ik stap uit bed en gelijk voel ik dat er iets knapt. Snel druk ik de lamp aan, heb gewoon in me broek geplast. Wat ik dan zie als ik naar beneden kijk, dat is zeker geen plas. Ja een plas bloed me bed alles zit onder het bloed. Ademen en tot 10 tellen lukt je op zo'n moment niet. Pure paniek neemt je verstand over. Al grijpend naar de telefoon ga ik opzoek naar dat klote kaartje van het ziekenhuis. En tuurlijk als je het nodig hebt, kun je het niet vinden. In blinde paniek bel ik manlief, neemt niet op! Gefrustreerd bel ik mijn moeder die gelukkig wel op neemt.

Als manlief dan eindelijk terug belt vraag ik hem met dringende spoed naar huis te komen. Het bloed blijft maar als druppeltjes langs mijn benen lopen. Mama is er, wat een opluchting. Ziekenhuis is ondertussen op de hoogte, moest maar zo snel mogelijk langskomen. Uh ja dat had ik zelf ook al wel bedacht maar hoe? Bij mama achterop de fiets? Zie je me al zitten hoogzwanger bebloed en op de fiets naar Nijmegen? Bij de gedachte alleen al moet ik lachen, want dat gebeurt er bij mij. Zodra ik bang ben of spanning heb word ik giechelig. Toch maar weer even terug gebeld naar die lieve vrouw van het ziekenhuis. Of ze toch niet even een Ambulance kunnen sturen. En die komt er! Achteraf maar goed ook! Dit was nog maar het begin van de maandagochtend op 19/11/2012.....

Afbeelding blog 'JustaMama #2'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je