{{ message.message }}
{{ button.text }}

Joepie ik groei

Wat gaat het toch weer snel!

Afbeelding blog 'Joepie ik groei' Achtergrond blur afbeelding

we roepen het allemaal; Geniet want ze groeien zo hard. Nu hebben wij een uk welke van boven gemiddeld klein naar boven gemiddeld groot ging. Maar niet alleen qua lengte. Ze is 15 maanden. Buiten wil ze alleen maar zelf lopen. En loopt zo met gemak een halve km. Met mama wandelen is niet meer goed genoeg, want mama kan nog geen 500 m lopen. Doeiii mama. Zoek maar iemand anders die met me mee gaat. O ja na het wandelen wil ik ook nog op de loopfiets.

Ze loopt de trap op, ze probeert de trap ook al af te lopen. Op handen en voeten. Hop zo maar zeven treden naar beneden. En voetballen doet ze ook. Bekers moeten op een onderzetter. En ze weet heel goed wat ze wel en niet mag. Met speelgoed wordt inmiddels gespeeld in plaats van de hele dag alleen verplaatst. Wanneer je vraagt wil je gaan slapen? Bij ja, dan loopt mevrouw naar de deur. Bij Nee, schudt ze nee en gaat verder met haar activiteit. Wanneer je vraagt of ze iets wil drinken dan begint ze te stralen, pak je een bord, dan wijst ze naar het brood op de aanrecht. Pakt iemand een jas san begint ze al met zwaaien. Van een hulpeloos wezentje wordt het een tante met een eigen wil welke iedere dag iets nieuws leert. Genieten maar!!!!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je