{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij onrustig = baby onrustig

Gelukkig veel hulp en ondanks mijn middagdutje en het feit dat ik vaak in het belang van mijn kindje heb gedacht was hij flink onrustig.

Afbeelding blog 'Jij onrustig = baby onrustig' Achtergrond blur afbeelding
Na een tijd van wachten tot we een nieuwe woning toegezegd zouden krijgen was het dan eindelijk zover. Nooit meer 4 trappen op hoeven, omdat we 4 hoog woonden in een flatje, maar nu eindelijk op de begaande grond met een tuin. Heerlijk voor zowel mama als baby.

verhuizing

Dus moest de verhuizing maar zo snel mogelijk gebeuren, aangezien we dan nog sneller van de trappen af zouden zijn. Binnen 4 dagen is alles over gepakt en geverfd enzovoorts. Gelukkig hadden we veel hulp en ondanks mijn middagdutje en het feit dat ik vaak in het belang van mijn kindje heb gedacht was hij flink onrustig. Hij huilde veel meer, was veel vaker wakker en voelde zich telkens niet helemaal fijn. Ikzelf had stress en dit alles had dus meer invloed op dat lieve kindje dan ik had gedacht. Maar gelukkig, nu een weekje later is alles helemaal weer over, hij lacht weer de hele dag en slaapt weer heerlijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je