{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 31)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 31)' Achtergrond blur afbeelding

Lang kan ik er niet over nadenken want ineens voel ik wat in mijn rug.
Mijn adem stokt… ik heb het gevoel alsof ik ga flauwvallen..
Meelopen fluistert de stem en waag het niet om tegen te werken…….
 
Ik weet niet hoe maar mijn benen doen schijnbaar toch wat ik van ze vraag want ze lopen mee.
Waarom vraag ik?? Waarom doe jij mij dit aan..?? Ik krijg geen antwoord maar voel wel dat er nogmaals wat in mijn rug geduwd wordt.. Harder dit keer..
 
Wat moet ik doen denk ik in paniek.. toch gewoon hard gillen en wegrennen.
Maar het harde ding in mijn rug zal wel een pistool zijn.
 
Ow god waarom overkomt mij dit. De tranen lopen over mijn wangen. Waarom ging ik alleen naar de supermarkt? Waarom vergeet ik uitgerekend nu mijn telefoon? Zie ik Dennis ooit nog terug? En mijn ouders oh god mijn lieve ouders..

Je hoeft niet te huilen zegt de stem, ik ga heel goed voor je zorgen. Jij bent van mij Chantal.. en van niemand anders….

Doordat hij fluistert kan ik niet goed plaatsen of het Levi is.
Wel komt de stem mij bekend voor.. Maar van wat??
 
Als we het park uit zijn gelopen probeer ik achterom te kijken.
Ineens schiet me weer te binnen dat je contact moet leggen met dit soort zieke mensen. Je ze moet laten weten dat je niet zomaar een ding bent maar een persoon.
 
Komen die misdaadseries toch nog een keer van pas denk ik en daarna gelijk.. Hoe kun je in deze situatie daar over nadenken Chantal… Je moet zorgen dat je hier weg komt.
 
Maar de persoon duwt wederom iets hard in mijn rug en zegt: Doorlopen, niet omkijken..
 
Ik weet niet hoe lang we gelopen hebben maar voor mijn gevoel duurt het een eeuwigheid. Het zal hooguit 10 minuten zijn maar ik kan niet meer… Ik geef dit ook aan en de stem zegt: Rustig maar Chantal.. we zijn er bijna dan kun je uitrusten en zal ik de rest van je leven voor je zorgen. Hoef je nooit meer terug naar die gast waar je nu mee loopt.
 
Ik wil het liefste schreeuwen: Maar ik hou van Dennis, Dennis hoort bij mij.. Ik wil niet bij jou zijn…
 
Eindelijk zegt hij stop hier maar ik probeer om mij heen te kijken maar de stem zegt dat ik naar beneden moet kijken. Braaf doe ik wat hij zegt terwijl de tranen nog steeds over mijn wangen lopen.
 
Ik hoor hoe hij iets uit zijn jas zak pakt en volgens mij draait hij een flesje open dan voel ik iets voor mijn mond en het laatste wat ik me nog kan herinneren is dat ik dacht: “jij en ik” Wij horen bij elkaar Dennis… daarna weet ik niks meer….
 
Ondertussen in het huisje:
 
Ze blijft nou toch wel erg lang weg zegt Dennis? Liv probeert Dennis gerust te stellen met: het is vast druk in de supermarkt. Chantal kennende loopt ze op het gemakje heel die supermarkt door en komt ze straks met een volle tas aangelopen en vergeet ze alsnog het stokbrood. Remco, Dennis en Liv schieten in de lach. Ja dat klinkt wel als Chantal….
 
Toch besluit Dennis om Chantal even te bellen. Maar zodra de telefoon overgaat hoort hij haar telefoon overgaan in het huisje…
 
Oh lekker handig is ze d’r telefoon nog vergeten ook zucht Dennis.
Ik ga toch maar even richting de supermarkt om te kijken of alles goed gaat..
 
Remco zegt dat hij wel even mee zal lopen gezien de omstandigheden van de laatste weken schieten er toch allerlei gedachtes door iedereen zijn hoofd heen.

Aangekomen bij de supermarkt zien ze Chantal nergens, ze vragen aan de kassamedewerker of ze dit meisje gezien hebben en laten een foto van Chantal zien.

De kassamedewerker geeft aan dat hij heel veel mensen op een dag ziet en het niet zeker weet.
Verdomme denk even goed na ja schreeuwt Dennis.. Het gaat hier wel over mijn vriendin…
 
Remco probeert Dennis te kalmeren en neemt hem mee naar buiten

Wat moeten we nu doen vraagt Dennis?? Wat moeten we nu verdomme doen zegt hij weer. Hij schopt tegen de eerste beste boom die hij tegenkomt..
 
Lieve Chantal.. Waar ben je….?????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je