{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 29)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 29)' Achtergrond blur afbeelding

Na een super gezellige avond komen Dennis en ik thuis, gooi ik de stapel met folders op de tafel en gaan we naar boven...
 
Als we ’s ochtends beneden komen en aan het ontbijt zitten pak ik de folders erbij en er valt een envelop op de grond. 
 
Dennis kijkt mij aan en tegelijkertijd bukken we om de envelop op te rapen.
Aauww potverdorie enigszins kwaad kijk ik Dennis aan en pak naar mijn hoofd ook Dennis pakt naar zijn hoofd.

Ja hoor we hebben weer een Chantal actie, gewoon op de zondagmorgen je vriend een kopstoot geven. Hoe verzin je het?
 
Stiekem moet ik toch wel een beetje lachen en vraag dan aan Dennis pak jij hem of ik?
Pak jij hem maar zegt hij.
 
Ik pak de envelop en draai hem om. Ik slaak een zucht van verlichting. Het is een ander handschrift. Wel staat er op: Chantal en Dennis en ook zit er geen postzegel op.
 
Ik scheur de envelop open en begin te lachen, het is een brief van de buren. Ze willen een straat BBQ organiseren en wij zijn ook uitgenodigd.
 
Pff gelukkig maar ik dacht even dat we weer van voren af aan gingen beginnen. Ik gooi de brief aan de kant. Daar kijk ik later op het gemakje nog wel is na wanneer ze dat willen organiseren.

Ik vraag aan Dennis wat we vandaag zullen doen en kijk ondertussen op mijn telefoon. Ik heb een appje van Liv of wij ook zo’n last hebben van een kater.
“gelukkig niet stuur ik terug”
 
Zullen we vandaag rustig aan doen vraagt Dennis, en misschien bij allebei de ouders op visite gaan? Even ons gezicht laten zien, bakje koffie drinken en dan lekker op tijd naar huis, douchen, misschien even in bed belanden lacht Dennis en dan lekker netflixen vanavond.
 
Dat klinkt als een goed idee lach ik..
 
De zondag verloopt verder erg rustig. We gaan ’s ochtends bij mijn ouders om de koffie. Die gelijk weer pluspunten aan Dennis geven als ze horen dat hij het voorstel had gedaan om langs te gaan bij onze ouders.
 
Ze komen ook gelijk met het idee, gezien het tussen Dennis en mijn ouders ook goed klikt om ’s avonds met z’n allen bij de chinees te gaan eten.
 
Natuurlijk waarom ook niet, de afgelopen tijd ben ik nog nooit zo vaak uit eten, naar de bioscoop etc geweest. Gelukkig werk ik er hard genoeg voor denk ik bij mezelf. Maar ik moet natuurlijk wel opletten dat ik genoeg geld over hou voor uiteraard de vaste lasten maar ook voor het winkelen denk ik glimlachend.
 
We gaan ’s middags bij Dennis zijn ouders langs en gelukkig vinden die het ook een goed idee om met zijn allen uit eten te gaan. Tess is dit weekend bij Levi en eerlijk gezegd vind ik het totaal niet erg dat hun niet meegaan… zo lang er nog geen bewijs is dat het Levi niet is moet ik niks van hem hebben.
 
Rond 22u zijn we weer thuis en besluiten om toch nog maar gezellig een filmpje op te zetten.
Ik snap niet waarom Dennis mij raar aan kijkt als ik vraag of hij dirty dancing wil zien.. Ik bedoel.. Hallo.. dat is toevallig wel DE film die je minstens 10x gezien moet hebben toch??
 
Uiteraard maak ik maar een geintje maar Dennis zijn gezicht te zien en hem een beetje pesten is Zo leuk.
 
We kiezen uiteindelijk voor een comedy waar ik de naam alweer van vergeten ben.
 
Ik heb zo’n zin in volgend weekend zeg ik tegen Dennis. Lekker met m’n vriendje en mijn beste vriendinnetje een lang weekend weg.
 
Dennis kijkt mij aan en zegt dat hij er ook zin in heeft. Ik bedenk nogmaals dat ik het ondanks die pesterijen afgelopen tijd het zo ontzettend getroffen heb met alles en iedereen om mij heen.
 
De rest van de week verloopt prima, rustig en zonder gekke dingen. Wel heb ik steeds het gevoel alsof iemand mij in de gaten houdt. Jaja ik hoor jullie het inmiddels ook al denken. Chantal jij kijkt teveel misdaadseries op televisie.

Ik zal jullie eerlijk vertellen dat ik overal in huis gezocht heb of er camera’s zijn of afluisterapparaat.
Vinden jullie dat grappig? Dennis ook al.. die verklaarde mij voor gek en heeft het zelfs gefilmd dat ik als een kip zonder kop op zoek ben naar die camera’s… Daar zie ik nog steeds de lol niet van in maar hij lacht zich elke keer rot als hij het bekijkt. En ik kan jullie melden, dat doet hij vaak….
 
Eindelijk is het donderdagmiddag en komt Dennis aangereden.
Yes, yes yes.. Ik stuur snel een appje naar Liv dat ik weekend heb en niet kan wachten tot we morgen weggaan.
 
Terwijl ik naar buiten loop zie ik dat Dennis en Patrick nog wat staan te ouwehoeren. Werkelijk waar.. dan zeggen ze dat meiden er wat van kunnen.. maar mannen… als het even kan zijn ze nog erger..
 
Ik loop op de mannen af en zodra Dennis ziet dat ik er aan kom zegt hij Patrick gedag. Deze roept naar mij: Fijn weekend Chantal, geniet er van. Dank je wel jij ook alvast een fijn weekend roep ik terug.
 
Toettoettttt.. Dennis en ik kijken elkaar aan. Dat kan niet missen en kan er maar 1 uhh 2 zijn.
Remco en Liv komen ons ophalen voor het weekendje weg.
 
We hoeven maar anderhalf uur te rijden en zodra we op het park aankomen en in het huisje binnen staan bedenk ik gelijk weer waarom ik niet vaak op deze parken kom.
 
De bedden zijn niet om over naar huis te schrijven en die banken die er staan..  brr moet er niet aan denken hoe veel mensen daar op gezeten hebben en wat er allemaal op gedaan is.
 
Het voordeel is dan wel weer dat je er heerlijk kunt gourmetten de avond voor je naar huis gaat want dan stinkt het tenminste niet in je eigen huis zo.
 
Je mag niet mopperen Chantal, je bent hier met je vriend, de liefde van je leven, je beste vriendin met haar liefde van d’r leven. Geniet, Geniet en Geniet met de grote G en ik merk dat ik sta te glimlachen.
 
Liv omhelst mij en zegt zo blij te zijn dat ze mij zo gelukkig ziet. Ik geef haar een dikke knuffel en zucht een keer diep en glimlach weer.
 
Zouden we dan nu een heel weekend kunnen genieten…..????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je