{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 16)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 16)' Achtergrond blur afbeelding

We lopen al zoenend richting de bank en net als ik met mijn handen richting zijn broek ga, gaat mijn telefoon.. Ik schrik er van en kijk vlug wie het is… Prive nummer staat er in mijn scherm….
 
Ik kijk Dennis aan en twijfel of ik op zal nemen.. Pak maar op en zet maar op de luidspreker zegt Dennis.
 
Ik laat mezelf niet kennen en pak zo vrolijk mogelijk op.. Heeyy met Chantal zeg ik..
Het is even stil aan de andere kant van de lijn en dan hoor ik Liv..

Chantieee, met Liv.. hoe gaat het lieverd?? Ik ben zo onwijs blij om haar stem te horen.
Ik haal Liv van de speaker af en Dennis begrijpt dat wij wat bij te kletsen hebben dus hij gaat alvast douchen.
 
Lieve Liv snik ik, nu ik mijn beste vriendin aan de telefoon heb hou ik het niet meer. Liv schrikt zich wezenloos en vraagt wat er aan de hand is. Weer vertel ik vanaf het begin het hele verhaal en Liv laat mij volledig uitpraten.. Soms hoor ik haar hmm of huhu zeggen en zo weet ik dat de verbinding in ieder geval niet ineens onverwachts verbroken is. Ik snik dat ik Liv zo ontzettend mis nu en dat ik niet kan wachten tot zij er weer is.
 
Chantie, dit meen je niet? Waarom gebeurt dit nou weer.. en zeker op het moment dat ik niet bij je ben. Ondanks al dit gedoe ben ik wel ontzettend benieuwd naar Dennis lacht Liv. Ik antwoord dat ik zeker weet dat hun het goed met elkaar kunnen vinden.
 
Ik vraag of ze inmiddels de rimboe weer een beetje uit is en beter te bereiken is? Liv zegt dat ze inderdaad beter te bereiken is en ze aan het laatste deel van hun reis zijn begonnen. We kletsen nog wat bij over hoe het met Liv is en we spreken af om morgen weer proberen te bellen.
 
Dennis is klaar met douchen en zegt dat hij even zijn brood gaat smeren voor morgen. Oh ja chips, morgen is het alweer maandag.
 
Ik besluit om morgen aan mijn baas door te geven dat ik de planning wel wil doen deze week. Dan kan ik ieder geval een beetje sturen dat Dennis op tijd thuis is en hij misschien de rest van de week ook wel bij mij wilt blijven slapen. De gedachte dat ik nu alleen moet slapen vind ik toch wat minder leuk.
 
We liggen gezellig samen in bed en het voelt zo onwijs goed samen. Kan dit echt? Kan dit zo goed voelen na 2 weken. De reden waarom Dennis blijft slapen is natuurlijk wel wat minder maar oh wat is dit fijn.
 
Dennis vertrekt ’s ochtends al om half 6 richting het werk en gelukkig val ik nog terug in slaap. Ik vind 7u vroeg genoeg om uit bed te komen.
 
Het is nog net niet dat ik fluitend mijn bed uit kom maar ik heb vandaag totaal geen last van de welbekende maandag dip.
 
Als ik klaar ben om naar mijn werk te gaan en op mijn fiets wil stappen zie ik dat allebei mijn banden plat staan.
 
Huh hoe kan dit nou weer? Allebei mijn banden leeg..? Dit is geen toeval….
 
 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je