{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jij en Ik (Deel 12)

Afbeelding blog 'Jij en Ik (Deel 12) ' Achtergrond blur afbeelding

Mijn hart begint sneller te kloppen als ik de envelop aan pak want ik herken het handschrift….
Dit is hetzelfde handschrift als van het briefje dat de eerste keer op de mat lag.
Het briefje waarvan ik dacht dat het van Dennis was…..

Mijn handen trillen er gewoon van als ik de envelop open maak.
Ik kijk wat er op het briefje staat: Jij en Ik … Wij horen bij elkaar!!

Dennis kijkt mij vragend aan en ik weet niet goed wat ik moet zeggen.
Wat is er aan de hand Chantal? Goede vraag antwoordt ik.

Ik besluit om bij het begin te beginnen en vertel van de roos en het briefje tussen mijn ruitenwisser. Dennis zegt dat dit wel van hem was.. Daarna vertel ik van het eerste briefje dat in de brievenbus lag en dat ik daardoor begon te twijfelen over Dennis. Dat ik hem serieus onwijs leuk vindt maar dat ik het gelijk een beetje benauwd kreeg. Hij begint te lachen en zegt dat hij wel zijn best doet om romantisch te zijn maar dat hij nou ook weer niet direct een stalker is.

Nu komt eigenlijk het moment dat ik ook over Levi moet vertellen maar dat doe ik niet. (nog niet..)
Ik wil eerst voor mijzelf nog wat dingen uitzoeken, Levi aanspreken en kijken wat zijn reactie is..

En dat ik nu weer een briefje krijg is Dennis getuige van dus dat hoef ik niet uit te leggen. Wel vraagt Dennis aan mij of ik een idee heb wie dit zou kunnen zijn. Ik antwoordt dat ik echt geen flauw idee heb en dat ik er echt niet nog iemand naast bij heb.

Dennis lijkt mij te geloven en ik gooi het briefje weg. Laat maar zitten zeg ik het is vast iemand die een geintje probeert uit te halen.. laten we lekker gaan eten want de broodjes worden koud en je hebt er zo je best op gedaan.
Dennis kijkt nog wat bedenkelijk maar besluit dan ook maar om het naast hem neer te leggen.
We eten ons ontbijt, stappen samen onder de douche en belanden uiteindelijk weer samen in bed.

Het is al middag als we aangekleed beneden zitten.
Wat gek eigenlijk, we werken al een aantal jaar met elkaar( ik dan wel op kantoor en hij op de vrachtwagen maar toch..) en binnen 2 weken staat mijn hele leven ongeveer op zijn kop, ben ik stapel verliefd op Dennis, ben ik ergens heel blij dat het briefje niet van Dennis blijkt te zijn maar ben ik aan de ene kant ook bang dat we weer van voren af aan gaan beginnen met Levi.

Levi, die naam wil ik vandaag even niet meer horen.

Ik vraag aan Dennis of hij vroeg moet beginnen morgen maar hij mag “uitslapen” .. 6u beginnen morgenochtend.
Noem het maar uitslapen lach ik.

Dennis kruipt tegen mij aan op de bank en ik vraag of hij misschien zin heeft om even lekker naar buiten te gaan. Even een eindje wandelen door het bos ofzo.

Of je moet natuurlijk nog andere plannen hebben dan snap ik dat ook. Ik betrap mijzelf er op dat het wel heel erg vertrouwd aanvoelt dat Dennis bij mij in huis is. En de gedachte dat hij straks weer naar huis gaat vind ik maar helemaal niks.

Hij lacht en zegt dat hij op zondag nooit zo heel veel plannen heeft.
Zijn vrienden hebben gisteren wel een paar keer geappt waar hij was want: zaterdagavond is stap avond natuurlijk.

Ik moet vanavond echt even proberen met Liv bellen. Lieve Liv, mijn allerbeste vriendin. Ik heb een handjevol meiden waar ik contact mee heb, wel is mee afspreek en een leuke meidenavond mee heb maar er is er maar 1 die alles van mij weet, die mij door en door kent en dat is Liv.

Onze ouders waren al bevriend toen wij geboren werden, we schelen maar 2 maanden met elkaar en zijn ook echt met elkaar opgegroeid. Zo een beetje alles hebben wij samen meegemaakt.. Liv was er ook toen dat gebeuren met Levi begon maar ook toen het eindigde. Mijn hemel wat mis ik haar nu op dit moment.

Liv heeft haar droomman gevonden die ook nog is erg avontuurlijk is. Ze zijn op dit moment aan het rondreizen door Australië en het is erg moeilijk door het tijdsverschil en de slechte verbinding daar om contact met elkaar te krijgen. Wat voor datum is het vandaag eigenlijk? Yes, de laatste 2 weken zijn natuurlijk voorbij gevlogen en ik bedenk dat Liv over 3 weken alweer terug komt.. Note to myself: Welkom terug feest organiseren voor Liv.

Hey Chantie, wat zit jij te dromen? Ik kijk Dennis lachend aan en vertel over Liv.
Je hebt haar wel is gezien toch toen ze mij kwam ophalen van het werk? Dennis denkt na en zegt: volgens mij wel inderdaad maar als ik haar nu tegen zou komen zou ik haar niet herkennen.

Ik vraag of hij ook zin heeft om op Liv haar welkom thuis feestje te komen en vind het nu al super leuk dat die 2 elkaar ook kunnen ontmoeten. Goed een dingetje is wel dat ik Liv nog het hele verhaal moet vertellen over het bestaan van Dennis dus hopelijk heeft ze ergens verbinding vanavond. I Need my Girlfriend.

Dennis en ik wandelen nog heerlijk door het bos, drinken een beker warme chocomelk en ik voel me met de minuut burgerlijker worden. Maar ook gelukkig, wat is dit heerlijk zeg.

Dat gevoel duurt alleen niet erg lang.. Zodra we de auto bij mij thuis hebben geparkeerd, ik uit de auto stap en naar mijn huis kijk…..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je