{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je schoonmoeder als draagmoeder van je kind

Een heel bijzonder voorstel

Afbeelding blog 'Je schoonmoeder als draagmoeder van je kind'

Kayla (29) is een Amerikaanse vrouw die in haar tienerjaren een heftige operatie heeft moeten ondergaan waardoor zij geen kinderen meer kan krijgen. 

Ze vertelt: ''Dokters hebben me toen onderzocht en ontdekten een goedaardige tumor in mijn baarmoeder. Enkele weken later ging ik onder het mes om mijn baarmoeder en baarmoederhals operatief te laten wegnemen.”

Op haar 19de is ze haar schoolvriend Cody tegengekomen en ze werden een stel. Ze zegt dat ze vroeger al veel bij hem over de vloer kwam omdat zijn moeder Patty en stiefpapa Chris zo lief voor haar waren.

Maar de kans was klein dat hij ooit vader zou worden. “Toen we zes maanden samen waren, vertelde ik hem over mijn operatie en legde ik uit dat hij misschien nooit papa zou worden. Hij reageerde heel begripvol, en wilde me blijven steunen.”

Later heeft Kayla zich steeds meer verdiept in het draagmoederschap en ze kwam erachter dat zij heel graag mama zou willen worden. 

En toen... In de zomer van 2016 vertelde Patty dat ze het idee had besproken om draagmoeder te worden. Ze had zelfs de zegen van Cody’s broer en zus gekregen.

De IVF-procedure begon in de herfst van 2016 en in april raakte Patty zwanger. Zoontje Kross werd gezond geboren. Kayla zegt: “Ik was overweldigd toen ik het baby’tje tevoorschijn zag komen. Maar tegelijk was er het knagende gevoel van ‘ik wou dat ik daar lag’. Ook later maakte ik me soms zorgen dat de baby zich meer met Patty zou binden. Maar dan herinnerde ik me er telkens aan hoe gelukkig ik was. Zoveel vrouwen zouden maar al te graag met mij geruild hebben.”

Kayla is Patty eeuwig dankbaar. 

Bron: Nieuwsblad 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je