{{ message.message }}
{{ button.text }}

Je leven begint eerder dan je denkt [deel 2]

Afbeelding blog 'Je leven begint eerder dan je denkt [deel 2] ' Achtergrond blur afbeelding

Gistermiddag ging ik samen met collega Marian Zonneveld richting Culemborg. Samen hebben we de lezing ‘conceptie, zwangerschap en de geboorte, de reis die ons leven bepaalt’ van Anna Verwaal bijgewoond. Wat een diepe indruk heeft dit op me gemaakt! 

Aan de hand van prachtige geboortefoto’s met elk een eigen verhaal vertelde Anna over hoe de conceptie en geboorte uitwerking hebben op ons gedrag en verdere leven. Weet jij bijvoorbeeld hoe je eigen geboorte is verlopen? Of hoe is de geboorte van je eigen kind(eren) verlopen? De manier waarop dit is gegaan kan je zo ontzettend veel vertellen! 

Daarnaast was er ook aandacht voor het bewustzijn van de baby tijdens de geboorte. Hier droeg Anna een duidelijke boodschap over uit: “we mogen ons veel meer bewust zijn van het bewustzijn van een baby”. Overal kippenvel, want dit sluit zo erg aan bij wat ik ook voel in mijn werk met baby’s. 

Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor de informatie en inzichten die ik gisteren tijdens de lezing heb mogen ontvangen. Het heeft mijn eigen innerlijke vuur, mijn passie voor het werken met baby’s nog meer laten branden dan het al deed! 

Wordt vervolgd .. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je