{{ message.message }}
{{ button.text }}

Jammer dat je geen meisje hebt he!

Door de ogen van andere

Afbeelding blog 'Jammer dat je geen meisje hebt he!'

Ik ben een mama van 2 geweldige jongens! En NEE ik vind het niet jammer...

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze het wel jammer vinden voor me dat ik geen meisje heb. Maar wat nou als ik het helemaal niet jammer vind.. Waarom moet ik het eigenlijk jammer vinden??? Ik vind het zo rot dat mensen het zo zien.. Net alsof ik niet tevreden ben met mijn zoontjes..

En als ik het dan heb over eventueel een 3de kindje reageren ze meteen nou dan hopen we maar dat het een meisje word.. En als dat weer een jongen is moet je het nog maar eens proberen.

Waarom? Ik vind 3 jongens ook leuk... En hoezo proberen alsof het allemaal maar zo vanzelfsprekend is..

Waarom is het zo belangrijk voor mensen dat een gezin bestaat uit een meisje en een jongen? Voordat ik überhaupt zwanger werd had ik inderdaad een beeld in mijn hoofd dat ik een jongen en een meisje heel erg leuk zou vinden. Maar nu maakt het me niet meer uit. Ik ben onwijs gelukkig met mijn 2 geweldige jongens. En als daar ooit in de toekomst een derde jongen bij mag komen dan ben ik daar alleen maar blij om. Dat ik überhaupt kinderen mag en kan krijgen.

Ik moet je heel eerlijk zeggen ik vind het ideaal 2 jongens. De kleding kan ik doorschuiven. Ze spelen met hetzelfde speelgoed en vinden dezelfde dingen leuk.

Mocht ik in de toekomst nog zwanger mogen raken en het word een meisje dan is het heel erg welkom. Maar een jongen net zo goed! Sterker nog ik denk dat ik het geslacht niet eens zou willen weten!

Lieve mensen. Zullen we gewoon stoppen met het invullen voor andere dat iets jammer zou zijn? Zullen we gewoon stoppen met het zwart wit kijken.. Want het hebben van alleen maar jongens is een rijkdom!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je