{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is het hierna dan klaar..?

Ons hartekindje is weer opgeroepen voor een ingreep. Wanneer zijn ze nou klaar met je?

Afbeelding blog 'Is het hierna dan klaar..?'

Je bent 9 maanden en 1 week oud. Weer een ingreep gepland. Dit keer ‘slechts’ een katheterisatie. Ze gaan de dichtgroeiende stent oprekken. En nog een stent plaatsen, hoorden we vanmorgen.

Na 3,5 maand ziekenhuis, 4 open hart operaties en een aantal katheterisaties zijn we inmiddels wel wat gewend.

Maar helaas zijn we ook ervaren in de complicaties. Meerdere onverwachte ingrepen (zoals die op z’n eerste dag op deze wereld), ingeklapte longen, moeilijk van de beademing komen, sondevoeding mee naar huis, moeilijk te stoppen bloeding, uitdroging door te veel plasmedicatie, steeds maar platspuiten omdat je je zo verzet tegen de beademing, die eeuwig durende e.coli bacterie waardoor er contact isolatie is, verstopping in het sondevoeding apparaat, heel veel gesneuvelde infusen en lijnen, je schrikkerige reactie bij ieder onverwacht geluid,

Na al die avonturen zit het nog steeds niet goed. Gaat het dan deze keer wel voldoende zijn voor een aantal jaar? Gaan ze niet iets anders tegenkomen? Moet er niet toch weer een open hart operatie gedaan worden? 

Ik kan niet wachten tot je weer veilig bij ons thuis bent.. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #hartekind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je