{{ message.message }}
{{ button.text }}

In een exclusief interview met powervrouw Faya Lourens praten we over haar jonge moederschap!

Haar zoontje Shai en dochter Irem zijn inmiddels al 10 en 17 jaar oud... Wat gaat de tijd hard!

Afbeelding blog 'In een exclusief interview met powervrouw Faya Lourens praten we over haar jonge moederschap! '

Moeder van zoon Shai (10) en dochter Irem (17). Jij was er erg vroeg bij! Zo jong moeder. Kun je daar wat meer over vertellen?

Ik wilde al vroeg mama worden. Het was daarom ook gewoon een geplande zwangerschap op mijn 18e met Irem. Shai kwam wel als verassing. Ik vind het super leuk dat ik nu nog steeds jong ben en al zulke oude kids heb!

Ben je nog actief met DJen? Je doet erg veel! Wat vind je je leukste job?

Ik draai nog een paar keer per maand. Toen ik begon in 2010, was dat veel meer. In 2012 zelfs wel 30 keer per maand. Nu haal ik alleen nog de krenten uit de pap. Ik vind draaien het allerleukste als het een leuk feest is en de mensen weten welke muziek ik draai en dus echt voor mijn muziek zijn gekomen.

Afbeelding blog 'In een exclusief interview met powervrouw Faya Lourens praten we over haar jonge moederschap! '

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Chocolade

Heb je een knappe leuke vent?

Igor is mijn alles, hij is niet alleen knap, gespierd en sexy, maar vooral heel lief. Hij helpt me overal waar hij kan en ook als hij iets niet leuk vindt om te doen, doet hij het als hij mij daar gelukkig mee maakt.

Afbeelding blog 'In een exclusief interview met powervrouw Faya Lourens praten we over haar jonge moederschap! '

Iedereen die jou echt kent, weet dat … 

Ik super chaotisch en druk ben. Misschien heb ik wel ADHD. Ik ben creatief en verzin elke dag een nieuw idee.

Wat voor moeder ben jij en wat probeer jij je kinderen mee te geven? 

Ik wil dat ze zelfstandig zijn en niet afhankelijk worden van een partner. Ze moeten lief zijn voor elkaar en vergevingsgezind zijn. Het leven is een les en als je kan vergeven, kan je dingen sneller los laten en meer genieten van het moois.

Wat is jouw gouden tip voor mama’s? 

Word nooit echt boos! Een kind opvoeden is leuk en als je het niet bij je binnen laat komen als ze brutaal, stout of ongehoorzaam zijn, kan je vanaf een afstandje naar de situatie kijken en corrigeren zonder emotie. Je doet alsof je boos bent dat maakt het allemaal veel leuker dan jezelf verliezen.

Afbeelding blog 'In een exclusief interview met powervrouw Faya Lourens praten we over haar jonge moederschap! '

Wat is jouw grootste geheim? 

Praten met je kind is belangrijk en grenzen stellen. Nee is nee.

Wat zijn jouw 5 musthaves? 

Sportschool abonnement, wijn, een kus van mijn kinderen en liefde van mijn familie.

Dillema’s

Een dikke hamburger of gezond belegde crackers? Ik ben vegetarisch geworden, dus ik ga voor de crackers.

Lingerie of naakt in bed? Naakt in bed

Een knuffel of kus? Knuffel

Op een feestje een cocktail of water? Cocktail natuurlijk

Wat is beter te handelen een peuterpuber of een echte puber? Een puber liegt veel en een peuterpuber gaat midden in de supermarkt krijsen om snoep. Bij een peuter moet je gewoon consequent zijn. Laat ook maar gewoon huilen af en toe. Ach, achteraf kan je overal om lachen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je