{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zou je zo graag nog een kusje willen geven..

Sabrina schrijft een hartverscheurende brief aan haar overleden zoontje Julian

Afbeelding blog 'Ik zou je zo graag nog een kusje willen geven..'

Ik zou je zo graag nog een kusje willen geven ...

Sabrina schrijft een hartverscheurende brief aan haar overleden zoontje Julian

Gisteren was het 4 weken geleden dat we naar het ziekenhuis gingen om jou te ontmoeten. 😪

Vandaag is het 4 weken geleden dat we jou mochten omarmen. 💙

Ik zit in de tuin terwijl ik mijn bevallingsverhaal opschrijf. Alles komt weer naar boven. Af en toe stop ik met schrijven en kijk ik naar de lucht. Ik zie steeds meer sterren. Eén van die sterren is van jou, lieve Julian☆ en van je tweelingbroertje of -zusje! 🌟🌟💝💝

In mijn hoofd passeren alle gebeurtenissen nog eens de revue. Daarbij komen veel emoties kijken ... Ik sta even stil bij het gevoel dat het goed is zo. Wij hebben jou beschermd tegen het lijden en met alle liefde die ik voel voor jou, sta ik nog steeds achter de beslissing om jou veel te vroeg te ontmoeten. En wat ben ik blij met onze ontmoeting! In gedachten kijk ik naar je en zie je kleine neusje en je Kuipers lipje. Net zoals bij je grote zus. De gelijkenis is er. Echt broer en zus. Dan denk ik aan je tweelingbroertje of -zusje en vraag ik me af of hij of zij ook dat kleine neusje en Kuipers lipje zou hebben?

Jammer dat die ontmoeting er nooit gaat zijn, maar in mijn gedachten zie ik nog een lief klein gezichtje met dezelfde kenmerken voor me en dat verwarmt mijn hart. 🥰

Lieve Julian☆, al 4 weken draag ik je mee in mijn hart en ik vraag me af waarom de tijd zo snel gaat? Zolang ik echter mijn ogen sluit en jou kan zien, voelen en ruiken, maakt het me niet uit hoe snel de tijd gaat. Jij bent er namelijk altijd! Je zult altijd met me meelopen, waar ik ook heen ga. Je zit voor altijd in mijn hart! 💙

Maar toch zou ik je nog zo graag één keer een kusje willen geven, je vast willen houden, naar je kijken en je weer helemaal in me op willen nemen, elke vezel van jou! Want wat hou ik van jou, zielsveel! Konden we maar terug in de tijd, 4 weken maar, dan zou ik je weer kunnen ontmoeten ...

Liefs, Sabrina 

Ben jij ouder of familie  van een overleden kindje en wil je ook iets doen voor onze stichting? 

Kijk ook eens op onze site: www.stichtingnooitvoorbij.nl

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je