{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zet jou in het licht

Wereldlichtjesdag 2020

Afbeelding blog 'Ik zet jou in het licht'

Lieve mopsieflopsie. Vandaag is het Wereldlichtjesdag. Vandaag zet ik jou in het licht. Vandaag denk ik, net als elke dag, aan jou. Vandaag brand ik, net als elke dag, een kaarsje voor jou. 

Ik zou willen dat ik niks met wereldlichtjesdag had. Ik zou willen dat ik niet tot deze ‘club’ hoorde. Het clubje van sterrenouders. Ik ben mama van een ster, mama van jou, lieve Noor. Je bent de mooiste ster, maar wat zou ik liever hebben dat je dat niet was. Dat je gewoon hier bij mij was. We missen je, mopsieflopsie. Zie je vanavond alle lichtjes? En vang je de kusjes die ik naar je stuur?

Ik schreef een gedicht voor Wereldlichtjesdag, ik hoop dat je het mooi vindt 💞💫 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je