Snap
  • Baby
  • Gezond

Ik zeg NEE tegen vaccins

Mijn blog gaat over het niet vaccineren van mijn baby. Ik heb veel gelezen over de ingrediënten wat er in vaccins zitten.

Je kent het vast wel. Je baby moet voor het eerst ingeënt worden en je kijkt er tegenop. Vragen die in je opkomen als: als ik mijn baby niet laat inenten ben ik dan een slechte moeder of als ik het wel doe, doe ik hier goed aan? Heel verwarrend kan dit zijn. Ja toch? Ik ben alleenstaande moeder en wil het beste voor mijn kind. Bradly moest ook voor het eerst ingeënt worden en ik heb dat laten doen. Maar bij het zien hoe hij erop reageerde dacht ik NEE! Ik ga hem geen inentingen meer geven. Klaar ermee. Het voelt zo niet juist voor mij toen hij 2 spuitjes in zijn beentjes kreeg. Mijn hart brak. Ik heb zoveel ingelezen over vaccins dat ik nu denk van oké. Ik vertrouw op hem dat hij een goed afweersysteem heeft en gewoon goed eten en drinken. En als hij ziek wordt dan is dat zo. Dan ga ik of naar de huisarts of naar de Homeopaat. Ik vertrouw erop dat alles goed komt. 

Ik vind het verschrikkelijk om te lezen dat ze in de toekomst de baby's gaan vaccineren vanaf week 2 of 3 dat ze net zijn geboren. Dat is toch niet normaal. Voor wat? Om geld te verdienen. De overheid verdient er flink aan!!! Nee, mijn kind laat ik niet meer vaccineren. Ook wat er in de vaccins zit zoals lood, levende virussen, diercellen, kwik, aluminium. En staat er ook nog bij dat het kankerverwekkend is. Nou, dan vraag je je toch af waarom spuiten ze dit gif dan in bij baby''s? En ook nog is het zo dat de vaccins niet van te voren zijn getest. Ik doe mijn kind dat niet aan! Tegenwoordig is de waarheid ver te zoeken! Wordt veel in de doofpot gestopt. Jammer! Maar he als ik maar weet wat ik mijn kind geef toch. En ik wil niemand overhalen/overtuigen met mijn blog maar bekijk de artikelen eens een keer over het vaccineren. En ik snap ook heus wel als je je kind wel laat vaccineren. Succes met je/jullie keuze. Bedankt voor het lezen. 

Groetjes, Nathalie 

7 jaar geleden

Vaccinaties kan je kind degelijk wel gehandicapt worden of zelfs dood gaan dktp kan autisme veroorzaken een pas geboren kind moet nog van alles ontwikkelen en als dat verstoord wordt door giftige stoffen dan heeft het geen goede kans op een gezonde manier te ontwikkelen. Veel vaccinaties zijn niet eens voor kinderen bedoeld of pas werkend op een latere leeftijd. Het is net als vitamine pillen de helft plas je er uit we moeten dus daarnaast fruit en groenten eten, dus de mens is nog altijd zelf verantwoordelijk voor zijn gezondheid dat werkt niet met een spuitje.

7 jaar geleden

Of je wel of niet laat inenten moet je zelf weten, maar je komt bepaald niet goed ingelezen over. Je argumenten kloppen niet; lees je wel in bij betrouwbare bronnen voordat je zo'n drastische beslissing maakt. Het klinkt nu meer alsof je het niet meer gaat doen omdat je het prikje zo zielig vond de eerste keer.

7 jaar geleden

Denk je dat je zoon geen infecties meer oploopt, niet meer ziek wordt als alle andere kinderen om hem heen gevaccineerd zouden zijn en hij zelf vaccinvrij was gebleven? Ik neem aan dat de infecties waar hij nu ziek van wordt niet afkomstig zijn van virussen of bacterien waartegen een vaccin is en waarvan het vaccin is opgenomen in het vaccinatie programma aangezien je je kind zelf hebt laten vaccineren. Geloof je dat je kind doordat het én een aandoening heeft én gevaccineerd is last heeft van infecties en denk je dat hij zonder vaccinaties geen last heeft gehad van deze infecties? En stel, voor de infecties waar je zoon nu last van heeft zou ook een vaccin bestaan, had je dan gewild dat alle andere kinderen om hem heen hier ook tegen gevaccineerd zouden worden?

7 jaar geleden

Komt bepaald aanvallend over, maar mogelijk verkeerd geïnterpreteerd. Het is nogal vers (hij is 1 dag weer thuis en heeft weer maanden zorg nodig) wil wel even benadrukken dat zijn afwijking voor een infectie zorgt die alleen kindjes met zijn aandoening krijgen. Dus ja voor mij zou het perfect zijn als ik hem niet hoefde in te enten, het liefst omdat deze ziektes niet meer voorkwamen natuurlijk. Of omdat hij geen risico liep omdat iedereen in onze directe omgeving ingeënt was. Maar zo is dat niet, en zo werkt het helaas ook niet. Het is ook niet zo dat ik andere vraag in te gaan enten vanwege zijn gezondheid. Nu blijven we dus thuis als er weer een uitbraak is, totdat hij sterker is en die ontsteking niet meer krijgt. En ja zo een moeder ben ik echt geworden, wat moet ik anders?