{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik zeg NEE tegen vaccins

Mijn blog gaat over het niet vaccineren van mijn baby. Ik heb veel gelezen over de ingrediënten wat er in vaccins zitten.

Afbeelding blog 'Ik zeg NEE tegen vaccins'

Je kent het vast wel. Je baby moet voor het eerst ingeënt worden en je kijkt er tegenop. Vragen die in je opkomen als: als ik mijn baby niet laat inenten ben ik dan een slechte moeder of als ik het wel doe, doe ik hier goed aan? Heel verwarrend kan dit zijn. Ja toch? Ik ben alleenstaande moeder en wil het beste voor mijn kind. Bradly moest ook voor het eerst ingeënt worden en ik heb dat laten doen. Maar bij het zien hoe hij erop reageerde dacht ik NEE! Ik ga hem geen inentingen meer geven. Klaar ermee. Het voelt zo niet juist voor mij toen hij 2 spuitjes in zijn beentjes kreeg. Mijn hart brak. Ik heb zoveel ingelezen over vaccins dat ik nu denk van oké. Ik vertrouw op hem dat hij een goed afweersysteem heeft en gewoon goed eten en drinken. En als hij ziek wordt dan is dat zo. Dan ga ik of naar de huisarts of naar de Homeopaat. Ik vertrouw erop dat alles goed komt. 

Ik vind het verschrikkelijk om te lezen dat ze in de toekomst de baby's gaan vaccineren vanaf week 2 of 3 dat ze net zijn geboren. Dat is toch niet normaal. Voor wat? Om geld te verdienen. De overheid verdient er flink aan!!! Nee, mijn kind laat ik niet meer vaccineren. Ook wat er in de vaccins zit zoals lood, levende virussen, diercellen, kwik, aluminium. En staat er ook nog bij dat het kankerverwekkend is. Nou, dan vraag je je toch af waarom spuiten ze dit gif dan in bij baby''s? En ook nog is het zo dat de vaccins niet van te voren zijn getest. Ik doe mijn kind dat niet aan! Tegenwoordig is de waarheid ver te zoeken! Wordt veel in de doofpot gestopt. Jammer! Maar he als ik maar weet wat ik mijn kind geef toch. En ik wil niemand overhalen/overtuigen met mijn blog maar bekijk de artikelen eens een keer over het vaccineren. En ik snap ook heus wel als je je kind wel laat vaccineren. Succes met je/jullie keuze. Bedankt voor het lezen. 

Groetjes, Nathalie 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Baby, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je