Snap
  • Baby
  • pregnant
  • #zwanger
  • #geluk
  • #momtobe
  • #mommy

Ik wist het gewoon zeker. Ik ben zwanger!

Soms weet je het gewoon. Je bent zwanger. Ik wist het toen dus ook heel zeker maar mijn eerste zwangerschapstest was negatief...

Als je het gewoon weet. Je bent zwanger. 

Maart 2018 deed ik een test. Een beetje stom wel, want het was al eind van de ochtend maar na lang twijfelen in de ochtend deed ik toch de test. En die test was negatief. Toch nog even tegen het licht in houden en blijven staren naar de test... alsof er dan toch nog een streepje zou komen, Natuurlijk niet maar goed. Het was die dag woensdag en ik liet het ook maar zo. Want ja die test weet het toch net wat beter dan dat ik zou doen toch?

Ik had ook verder nog geen kwaaltjes en was eigenlijk net niet overtijd. Dus dan kan er nog van alles veranderen. Het weekend zat eraan te komen en ik heb in dat weekend nog een paar testen gekocht. Want aangezien het nog steeds een positieve test kon worden, kan je die maar in huis hebben.

Het weekend was voorbij, de wc vaak bezocht maar nog steeds alles rustig ;) Maandag brak aan en die dag was een gewone werkdag. Niks aan de hand. Eenmaal weer thuis meteen gaan koken. Een favoriet maaltje maakte ik toen. Pasta met pesto, rucola, en ham. Je kent het waarschijnlijk wel. Iets wat ik altijd heel graag at maar toen ik het voor me neus kreeg en een paar happen had genomen (wat al moeizaam ging)  zetten ik mijn bord aan de kant. Bah! Hier had ik echt geen zin in. Dit kreeg ik niet weg. Ik keek mijn vriend aan en zei: we gaan NU weer een test doen! Avond of niet. Hij vond het natuurlijk wat onzin, ook een beetje zonde van die testen maar goed hij ging mee want ik wilde wel een test doen en wel nu. De hormonen waren al aanwezig zoals je begrijpt. En ja hoor! Het was avond maar dat maakte deze keer helemaal niet uit, daar was een streepje..

Ik wist het gewoon, zie je wel!! Ik ben zwanger! 

Nog steeds vind ik het zo bijzonder dat ik zelf al doorhad dat ik zwanger was. Eigenlijk had er bij de eerste test al een streepje tevoorschijn kunnen komen want tijdens de eerste echo was ik al langer zwanger dan ik dacht.. Maar het gaat zoals het gaat en op deze manier was het super bijzonder. Die pasta heb ik overigens de hele zwangerschap niet meer aangeraakt ;) Die kreeg ik er niet meer in.

Niet iedereen heeft meteen een gevoel van, ja ik ben zwanger en dat hoeft ook niet. Maar wie had dat wel en wist het ook vrij zeker? 

Bedankt voor het Lezen! Liefs Leonie 

Snap
3 jaar geleden

Helaas toch ongesteld geworden. Wist het zo zeker😔 baal er zo van..

3 jaar geleden

Zo spannend! Ik hoop dat je inmiddels goed nieuws hebt gehad :)

3 jaar geleden

Ik weet het ook zeker. Helaas moet ik echt nog een paar dagen wachten met testen. Maar er schreeuwt iets in mijn lichaam dat ik zwanger ben. Al een paar dagen last van gerommel in mijn buik, steken in mijn onderbuik, moe, misselijk en emotioneel 😅 . Wou gister bij het avondeten kroepoek pakken maar helaas had vriendjelief die de avond ervoor al opgemaakt. Huilen! Want ik wilde zo graag kroepoek bij het eten. 5 mei kan ik een vroege zwangerschapstest doen. Zo zenuwachtig..

4 jaar geleden

Ik wist het ook gelijk. Deed om 06:00 s’ochtends een test en was 2/3 weken zwanger. Mijn zoontje is inmiddels alweer bijna 10 maanden