{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wil nie-ie-iet

Mag ik ook thuisblijven?

Afbeelding blog 'Ik wil nie-ie-iet'

Ooooh jongens, jullie moeders zullen dat vast herkennen: het zinnetje "ik wil nie-ie-ie-t!!" Nou, zo voel IK me dus!

Ik ben momenteel met verlof, waar ik iets t茅 veel van geniet misschien. Ik ben in februari uitgerekend en vind het heerlijk om dagen lang te Netflixen, lekker uitgebreid te koken, met vriendinnen thee te drinken en lekker op internet rondstruinen. Nee, het is niet zo dat ik echt lui ben, maar ik ben wel echt een huismusje. Hoewel ik met die dikke buik wel iets minder uitvoer dan normaal gesproken. Maar dat moet kunnen.

Voor mijn verlof had ik een leuke job, maar de collega's vond ik iets minder gezellig. Ik werkte vier dagen per week en heb afgesproken na mijn verlof drie dagen per week terug te komen. Maar nu ik zo thuis zit en z贸 gelukkig ben en straks de zorg voor mijn kindje heb heb ik het grote verlangen om niet meer terug te gaan naar mijn werk...

Financieel gezien zou het net kunnen, hoewel we dan wel echt moeten opletten en minder vaak uit kunnen. Maar ach, met een kindje ga je misschien toch minder snel op pad. Zo lang we alle spullen kunnen kopen die we nodig hebben dan zou het inkomen van mijn vriend voldoende moeten zijn. Hij vindt het alleen niet zo'n goed idee als ik niet meer ga werken. Financieel gezien heeft hij er geen problemen mee. Hij denkt alleen dat mijn wereld dan veel te klein wordt en ik niet de uitdaging krijg die ik nodig heb. Daar heeft mij misschien een punt maar ik kan natuurlijk altijd nog gaan werken als ik dat zelf ook ervaar.

Ik denk dat ik mezelf een jaar geef om lekker te genieten van alle tijd die ik dan heb. En daarna weer aan de bak ga.

Herkennen jullie dit gevoel en wat zouden jullie doen?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je