{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik wil mijn slaapkamer terug!

Afbeelding blog 'Ik wil mijn slaapkamer terug! ' Achtergrond blur afbeelding
Wij wonen niet heel groot. Ons uitzicht is wel geweldig hoor en dat maakt heel veel goed. Maar we hebben hier nu toch wel een klein probleempje.... Het is de bedoeling dat onze meiden samen op de kamer gaan slapen en tot op heden is het nog maar 2 nachten achtereenvolgend gelukt. Vannacht sliep ze weer bij ons op de kamer, omdat Suzannah weer kramp had en dus heel erg huilde en niet in slaap kon komen. Morgen proberen we het gewoon nog een keer hoor, maar ik word er wel een beetje moedeloos van. Ik hoor om me heen alleen maar succes verhalen. En dat het na 4 weken al heel goed ging. Het probleem ligt gelukkig niet bij onze oudste, die vind het helemaal niet erg als Suzannah nog even moet huilen voor het slapen gaan, maar na een uur proberen is Megan er ook wel redelijk klaar mee. Dan vraagt ze ook: Suz bij mama slapen? Ik denk ook zelf niet dat er op dit moment oplossingen voor zijn als alleen geduld en doorzettingsvermogen. Maar ik kan met overtuiging zeggen dat ik het nu wel heel zwaar vind worden hoor. IK WIL MIJN SLAAPKAMER TERUG :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je