{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik werd heel snel van mijn roze wolk afgetrapt "

Uitslag Hielprik was niet goed

Afbeelding blog 'Ik werd heel snel van mijn roze wolk afgetrapt "' Achtergrond blur afbeelding

Helaas hebben wij als ouders niet lang kunnen genieten van onze roze wolk" na een bevalling van 38 uur" waarbij ook nog eens alles niet goed ging wat je maar kan bedenken" eindelijk naar huis! Gelukkig gezond en wel,  denk je! Eenmaal thuis gezellig genieten, heerlijk de hulp van de kraamzorg. We merkten al vrij snel dat Benthe mijn dochter het heel erg koud had, wij dachten dat het gewoon kwam omdat ze heel klein was en haar temperatuur gewoon nog niet kon reguleren, nou paar keer huid op huid, het komt vanzelf goed als ze wat aansterkt! Nou eindelijk dag 8, kraamhulp vertrekt en nu gaan we het lekker samen doen! Ik had hier zo veel zin in" Tot ik een telefoontje kreeg van huisarts dat de uitslag van de hielprik niet goed was en dat ik met spoed naar het ziekenhuis Moet!  De schrik van me leven! Snel in alle paniek alles gepakt wat ik denk nodig te hebben en naar het ziekenhuis" ze stonden daar al te wachten" door corona moest ik eigenlijk alleen zonder mijn vriend" ik heb gesmeekt of hij mee mocht omdat ik gewoon er helemaal niet bij ben en ook nog niet eens kan zitten of lopen aangezien ik flink geknipt ben . Ze hebben een uitzondering gemaakt! Eenmaal binnen heeft ze alle mogelijke onderzoeken gehad die er maar zijn, zie foto) dan zie je dat kleine wezentje verdwijnen in soon groot apparaat, heel de dag in het ziekenhuis geweest, conclusie.. en niet werkende schildklier! Vanaf dag 8 tm nu voor controles in het ziekenhuis en voor het leven aan de medicatie!      Je hoort het niet vaak dat de uitslag van de hielprik niet goed is" zijn er meer met soon soort gelijkbaar  verhaal? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je