{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik verwen haar teveel

Kan je een baby verwennen?

Afbeelding blog 'Ik verwen haar teveel' Achtergrond blur afbeelding

Ze zeggen dat je een baby kan verwennen met teveel speelgoed en teveel aandacht. Je leest waarschijnlijk al hierbij erover denk! 🙈 

Ik vind dat ik mijn dochter niet teveel verwen. Oké misschien wel een beetje.. ze krijgt heel veel speelgoed. Zo heeft ze bijna alles van de  Vtech baby lijn en draagt ze nooit iets meer dan 2 keer. Iets met teveel kleding.

Qua liefde.. Ja ze krijgt de volle aandacht omdat ze nu enige kind is (ben ik ook trouwens) en ik vaak thuis ben met haar (onregelmatig werken) Gelukkig kan ze heel goed luisteren en begrijpt ze al aardig wat nee betekend. 

De meeste vinden dat we teveel speelgoed hebben, mijn excuus is dan dat wij een groot gezin willen. Ik denk maar zo, als je nu iets duurs en speelgoed van goede kwaliteit koopt dan blijft het lang goed (vaak) en ze spelen toch geen jaren met iets. Over een paar maanden gaat het een doos in en het komt weer te voorschijn bij een volgend kindje. 

Maar goed, ik geef toe dat ik een beetje koop verslaafd ben! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je