{{ message.message }}
{{ button.text }}

ik moet maar accepteren

Het is voor mij heel normaal om borstvoeding te geven, aan mijn eerste kind. Maar hij is nu al 2 jaar.

Afbeelding blog 'ik moet maar accepteren' Achtergrond blur afbeelding

Misschien is beter om te stoppen met borstvoeding geven, want ik word niet meer ongesteld al 3 jaar!  En dat is raar maar wil wel definitief stoppen. Het kan zijn dat ik niet klaar voor bent om te accepteren dat mijn kind geen baby meer is, dat is normaal tijd gaat snel en is maar goed. Maar ja het is wel jammer dat ik het niet meer kan doen. Ik vond heel leuk om te doen, maar nu is de tijd aangebroken,  kleine baby's worden groot,  nu is hij 2 jaar hij is echt een knappe dreumes . Ik ben trots op hem en heel blij dat hij gezond is een heel slim is, maar het is nu tijd om te stoppen met borstvoeding geven.  Ben echt super blij dat ik het gedaan heb.

Tags: #Baby, #Voeding

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je