Snap
  • Baby
  • Voeding

ik moet maar accepteren

Het is voor mij heel normaal om borstvoeding te geven, aan mijn eerste kind. Maar hij is nu al 2 jaar.

Misschien is beter om te stoppen met borstvoeding geven, want ik word niet meer ongesteld al 3 jaar!  En dat is raar maar wil wel definitief stoppen. Het kan zijn dat ik niet klaar voor bent om te accepteren dat mijn kind geen baby meer is, dat is normaal tijd gaat snel en is maar goed. Maar ja het is wel jammer dat ik het niet meer kan doen. Ik vond heel leuk om te doen, maar nu is de tijd aangebroken,  kleine baby's worden groot,  nu is hij 2 jaar hij is echt een knappe dreumes . Ik ben trots op hem en heel blij dat hij gezond is een heel slim is, maar het is nu tijd om te stoppen met borstvoeding geven.  Ben echt super blij dat ik het gedaan heb.

9 jaar geleden

Knap zo lang! In ieder geval wenne voor jou maar je hebt heel lang de beste vitamines en liefde op die manier kunnen geven.

9 jaar geleden

Ik heb 2 jaar en 4 maanden de borst gegeven, en als mijn dochter toen geen nee zei dan gaf ik nu nog steeds de borst en ze is nu 3" ik zou zelfs nog tot 4 borstvoeding willen geven, ik mis het. Maar onze dochter wilde niet meer zo op de andere dag.

9 jaar geleden

Wat knap dat je het zo lang hebt volgehouden. Petje af hoor! Ik kan me voorstellen dat het een hele stap is om dan nu te gaan stoppen.