Snap
  • Baby
  • #whatwillitbe
  • #boyorgirl
  • #nietaltijdeenrozewolk

Ik moet afscheid nemen.....

Ik moet afscheid nemen,afscheid nemen van een beeld..een beeld in mijn hoofd van een klein minimeisje bij mijn gezin..

Ik heb een geweldig gezin,ben super trots op mijn 3 mannen maar het knaagt,en Ik ben bang dat het blijft knagen. Ik had zo graag ook een klein meisje gewild,na 2 jongens was de wens heel groot,maar het werd weer een manneke,begrijp me niet verkeerd. Hij is mijn alles net als de andere 2 maar hij betekend ook het einde van mijn droom..nooit jurkjes nooit kleine vlechtjes..weer blauw geen roze..

Ik wou geen kinderen meer, 3 was genoeg.  maar toch knaagt het,moet ik deze droom echt stoppen en hoe dan? Om mijn heen worden meiden geboren,of van die perfecte koningsgezinnen..jongen meisje en klaar..Ik vind dat moeilijk en dat vind ik vreselijk van mij zelf, er zijn ook genoeg mensen die geen kids kunnen krijgen ik heb er 3  en dan zeik ik nog..

Misschien heeft het tijd nodig,wat ik weet na 2 postnatale deporessies en een bekkeninstabiliteit dat het echt stom is als ik mezelf dit nog een keer ga aandoen..en dan raak ik ook een andere man zoeken want die wil mij niet meer zo zien als dat ik was..

En misschien blijft er altijd wel een gemis gevoel ...ken je dat liedje van blof ach ze is er niet zingt hij en daarna zingt hij en ik denk niet dat ze nog komt..

Ik hoop zo dat dot gevoel minder word.....

4 jaar geleden

Hier ook een derde man gekregen, een week later krijgt mijn zusje een meisjes tweeling. Ook wat tranen bij mij, ik wil ook graag een keer roze shoppen.... maar hij is nu 9 weken en ik wil hem echt niet meer kwijt. Een 4de ik weet het niet, zeer waarschijnlijk niet, ik ben zo slecht in bevallen, en de laatste bevalling is bijna mis gegaan voor mij.... en ook de kleine kwam er niet zo lekker uit.... Maar als klein meisje vond ik het al erg als er een jongen geboren werd... 9 maanden zwanger voor een jongen.... arme moeder je wil toch alleen een meisje..... Maar hoe mooi is die liefde van een zoon aan zijn moeder, ik wordt straks alleen maar in de watten gelegd door mijn mannengezin