{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik mis je, mijn lieve Ties

Afbeelding blog 'Ik mis je, mijn lieve Ties' Achtergrond blur afbeelding

Een stukje vanuit achja hoe zal ik het noemen? Dagboek? Klinkt ook weer zo truttig he...? Ik noem het maar: "Mirjam schrijft van d'r af" boek.. 😅

2-2-2021

Vandaag valt het me zwaar, heel zwaar.. en ik had nog wel gedacht dat ik het ergste achter de rug zou hebben.. Beetje bij beetje, stukje voor stukje voel ik mezelf wegglippen in mijn eigen wereld, mijn wereld van verdriet.. alles wat ik ooit was voelt nu niet als mij.. achja zo voel ik me nu...... morgen ben ik de Mirjam weer zoals van ouds, toch? Want tja het is waar, de ene dag is de andere niet.  Pff, je kind verliezen en hiermee moeten dealen hoe doe je dat? Nou domweg niet! Ik zal er nooit mee kunnen dealen en dat zou ik ook niet willen! Ik begrijp het niet.. Ik voel de pijn letterlijk in elk vingerkootje ik zou dit zo graag even niet meer willen voelen! Terwijl ik naar het kerkhof ( wat een kl*te woord, kerkhof.....) rijd om zijn grafje te bezoeken en vervolgens een moeder tegenkom (met jawel die ene donker-groene kinderwagen, zo'n een die ook bij mij opgeslagen staat) breek ik... ik ken haar helemaal niet en wie weet wat deze mama allemaal heeft moeten doorstaan maar de confrontatie is hard keihard!  Ik had er stiekem ook wel willen lopen en doorgegaan met mijn eigen onbezorgde 'leventje'. Jaloers? Geen idee.. misschien wel al weet ik niet of je het zo moet noemen.. Ik vraag mijzelf constant af: waarom wij? ... Maar waarom ook een ander?  Ik gun dit uiteraard nie-mand! Laat dat duidelijk zijn.. Maar ook zeker mezelf niet, Gerwin niet..  Mijn partner die ook zich verheugde op de komst van onze Ties.. & zichzelf samen met de kleine zag lopen door het veld. BAM weg droom,  Hallo 'sielig leventje'..  teminste zo voelt dat he, nu op dit moment...

& dan denk ik aan alle mama's en papa's die hun kindje moeten missen en aan alle mensen die één grote wens hebben.. Jullie zijn niet alleen, wij denken aan jullie♡  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je