{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ik keek naar de test en ging door met mijn leven

Keer op keer..

Afbeelding blog 'Ik keek naar de test en ging door met mijn leven' Achtergrond blur afbeelding

6 pogingen volgens de huisarts.. dat zou het nog maximaal duren voor ik zwanger zou raken.. het bleken er heel wat meer te worden. 

- daarom issie arts geworden en geen voorspeller - 

Maar toen de huisarts eenmaal ons een aantal had gegeven, kwam met elke mislukte poging de gelukte poging dichterbij hield ik me voor. 

De frustraties van de afgelopen periode liet ik achter me.. mijn man had hogebandjes en we gingen vol goede moed deze hoopvolle periode in.

Ik ging over tijd.. had gevoelige borsten.. was moe.. moest zelfs een keer overgeven.. zou het dan nu? Na 2 dagen over tijd toch maar een test wagen. Spierwit.. ik keek naar de test en ging door met m’n leven. Al gauw genoeg kwam er de menstruatie achteraan die bevestigde wat de test al liet zien, maar waar ik me dan toch al bij neer had gelegd. Weer een maand dichterbij de geslaagde poging - dat kan niet anders!

Maar een half jaar ging voorbij .. misschien dat we die ene maand toch te weinig hadden gevreeen rond mijn eisprong? Nog maar een maandje extra. Ja, en die ene ronde dat mijn man de dag na mijn eisprong op oefening ging? Misschien had ik m’n eisprong dan toch een dag later gehad.. uiteindelijk 10 maanden na ons bezoek aan de huisarts die overtuigd was dat het binnen 6 maanden zou lukken, toch maar weer terug voor een verwijzing naar het ziekenhuis.. 21 september 2017, onze kennismaking met de mmm middels een ofo. 

Welkom in de wereld van afkortingen die je liever bespaard waren gebleven! 

Mmm = medische malle molen

Ofo = oriënterend fertiliteits onderzoek

En zo werd het bloemetjes en bijtjes verhaal een verhaal waar 3 spelers kwamen kijken bij de verwekking van een kindje..

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je